Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AllTech Pro DC&C TEAM SLATINA
pro1 Tactiek non-combat
63% Balbezit 37%
19% Spel op eigen helft 81%
12 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 46.1
redelijk Schieten goed
matig Passen matig
matig Verdedigen matig


5e minuut.
Luntraru speelt de bal door. Niedźwiecki rent richting de bal. Niedźwiecki passt de bal in één keer door. Buscan rent richting de bal. Buscan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Luntraru verovert de bal door een tackle van achteren. Luntraru passt de bal met de wreef. Brătescu rent richting de bal. Brătescu haalt uit met een fantastische trap. Akpınar probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Şoiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoiman met een sublieme pass. Niedźwiecki probeert naar een medespeler te passen. Brătescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brătescu draait met de bal, schiet en ... Akpınar bokst de bal weg. Brătescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brătescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AllTech Pro - DC&C TEAM SLATINA 1:0

31e minuut.
Kościuk onderschept slim de pass. Kościuk met een sublieme pass. Buscan speelt de bal door. Brătescu is nu in balbezit. Brătescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Niedźwiecki probeert naar een medespeler te passen. Zdolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościuk verovert de bal door een tackle van achteren. Brătescu is nu in balbezit. Brătescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AllTech Pro 22%, DC&C TEAM SLATINA 78%.
AllTech Pro - DC&C TEAM SLATINA 1:0

54e minuut.
Zdolski geeft een hoge lob. Inworp. Buscan met de inworp. Brătescu is nu in balbezit. Brătescu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Rucina speelt de bal door. Zdolski probeert naar een medespeler te passen. Kościuk rent richting de bal. Kościuk draait met de bal, schiet en ... Akpınar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AllTech Pro - DC&C TEAM SLATINA 2:0

88e minuut.
Zdolski probeert naar een medespeler te passen. Luntraru bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Teodorescu. Luntraru raakt geblesseerd tijdens het duel. Luntraru komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AllTech Pro 17%, DC&C TEAM SLATINA 83%.
AllTech Pro - DC&C TEAM SLATINA 2:0