Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARSENAL CITY Lupii Negri Galsa
tct Tactiek ppd12e1
37% Balbezit 63%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 23
7 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 50.5
unsatisfactory Schieten formidable
weak Passen solid
good Verdedigen solid


1e minuut.
Piña rent richting de bal. Piña geeft een lange en hoge pass. Tuğracıbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Preda verovert de bal door een tackle van achteren. Preda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Doeltrap. Dediu met een harde bal richting middenveld. Bodărău rent richting de bal. Valkiala verovert de bal door een tackle van achteren. Valkiala geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Piña geeft een hoge lob. Preda is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Fidor ... Strafschop! Fidor krijgt een gele kaart. Preda raakt geblesseerd tijdens het duel. Valkiala neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klungelig pakt Limani de bal. Tuğracıbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Limani begaat een overtreding. Tuğracıbaşı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Valkiala wilt de vrije trap nemen. Dediu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tuğracıbaşı controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - Lupii Negri Galsa 0:1

8e minuut.
Tuğracıbaşı passt de bal in één keer door. Preda bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkiala is nu in balbezit. Valkiala geeft een lange en hoge pass. Tuğracıbaşı krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Isar is nu in balbezit. Felčan verovert de bal door een tackle van achteren. Felčan probeert naar een medespeler te passen. Piña rent richting de bal. Piña haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Tuğracıbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Limani maakt een afschuwelijke overtreding. Tuğracıbaşı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Krasicki neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Tuğracıbaşı probeert de bal aan de voet te houden. Dediu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Limani is nu in balbezit. Abrego is nu in balbezit. Limani begaat een overtreding. Abrego is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Valkiala neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Fidor rent richting de bal. Fidor passt de bal zonder na te denken. Preda rent richting de bal. Preda haalt uit met een fantastische trap. Dediu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - Lupii Negri Galsa 0:2

23e minuut.
Valkiala passt de bal met de wreef. Daar is Piña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piña geeft de bal voor. Preda rent richting de bal. Preda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Bodărău bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrego onderschept slim de pass. Abrego probeert naar een medespeler te passen. Tuğracıbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğracıbaşı schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Limani geeft een hoge lob. Felčan met een sublieme pass. Klungelig pakt Piña de bal. Piña geeft de bal voor. Tuğracıbaşı maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Uusberg is nu in balbezit. Uusberg geeft een hoge lob. Klungelig pakt Limani de bal. Tuğracıbaşı rent richting de bal. Tuğracıbaşı haalt uit met een fantastische trap. Dediu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tuğracıbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Valkiala geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Preda rent richting de bal. Preda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - Lupii Negri Galsa 0:3

39e minuut.
Piña passt de bal zonder na te denken. Fidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkiala onderschept slim de pass. Valkiala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - Lupii Negri Galsa 0:4

39e minuut.
Piña raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kajganić komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Gavrilă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abrego is nu in balbezit. Abrego speelt de bal door. Tuğracıbaşı rent richting de bal. Tuğracıbaşı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARSENAL CITY 76%, Lupii Negri Galsa 24%.
ARSENAL CITY - Lupii Negri Galsa 0:4

51e minuut.
Valkiala verovert de bal door een tackle van achteren. Valkiala speelt de bal door. Kajganić probeert naar een medespeler te passen. Preda rent richting de bal. Preda draait met de bal, schiet en ... Dediu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Dediu speelt de bal door. Abrego kopt de bal weg. Klungelig pakt Tuğracıbaşı de bal. Tuğracıbaşı is nu in balbezit. Tuğracıbaşı schiet op doel. Dediu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Krasicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasicki geeft de bal voor. Tuğracıbaşı is nu in balbezit. Tuğracıbaşı haalt uit met een fantastische trap. Dediu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - Lupii Negri Galsa 0:5

74e minuut.
Kajganić probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Isar. Kajganić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kajganić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tuğracıbaşı krijgt zijn hoofd ertegen. Dediu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tuğracıbaşı rent richting de bal. Preda onderschept slim de pass. Preda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - Lupii Negri Galsa 0:6

89e minuut.
Krasicki geeft de bal voor. Tuğracıbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariluan verovert de bal door een tackle van achteren. Valkiala verovert de bal door een tackle van achteren. Valkiala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARSENAL CITY 81%, Lupii Negri Galsa 19%.
ARSENAL CITY - Lupii Negri Galsa 0:6