Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 17:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.43 [del]
  • Stadion: SanSiro
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 31730
A.C. Milan 1899 C. S Gura Humorului
5311 Tactiek 1
52% Balbezit 48%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 47.8
adequate Schieten very good
average Passen good
adequate Verdedigen good


4e minuut.
Lecluyse bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecluyse geeft een lange en hoge pass. Bălcescu heeft problemen om de bal te vangen. Patterson rent richting de bal. Patterson haalt uit met een fantastische trap. Davidovici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Wandervogel geeft de bal voor. Mihali kopt de bal weg. Mastný heeft problemen om de bal te vangen. Patterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Patterson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Patterson rent richting de bal. Sözkesen is nu in balbezit. Mastný verovert de bal door een tackle van achteren. Patterson verovert de bal door een tackle van achteren. Patterson schiet op doel. Davidovici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Davidovici niet meer kan verder spelen. Cazangiu komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Lecluyse kopt de bal weg. Daar is Buftea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patterson is nu in balbezit. Sözkesen rent richting de bal. Sözkesen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Bortolus heeft problemen om de bal te vangen. Wandervogel is nu in balbezit. Wandervogel met een sublieme pass. Sözkesen heeft problemen om de bal te vangen. Sözkesen haalt uit met een fantastische trap. Cazangiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Bortolus passt de bal zonder na te denken. Çalışkaner is nu in balbezit. Šušnjar geeft een lange en hoge pass. Çalışkaner probeert de bal aan de voet te houden. Bălcescu kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Sözkesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Buftea is nu in balbezit. Sözkesen verovert de bal door een tackle van achteren. Sözkesen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Milan 1899 - C. S Gura Humorului 0:1

30e minuut.
Lecluyse passt de bal zonder na te denken. Mihali rent richting de bal. Mihali geeft een hoge lob. Sözkesen rent richting de bal. Sözkesen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Bortolus rent richting de bal. Wandervogel verovert de bal door een tackle van achteren. Wandervogel probeert naar een medespeler te passen. Sözkesen rent richting de bal. Sözkesen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Milan 1899 71%, C. S Gura Humorului 29%.
A.C. Milan 1899 - C. S Gura Humorului 0:1

62e minuut.
Wandervogel rent richting de bal. Wandervogel geeft een lange en hoge pass. Sözkesen is nu in balbezit. Sözkesen draait met de bal, schiet en ... Cazangiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Milan 1899 - C. S Gura Humorului 0:2

69e minuut.
Daar is Buftea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buftea met een sublieme pass. Gioukoudis kan de bal niet met de borst controleren. Sözkesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sözkesen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Sözkesen draait met de bal, schiet en ... Cazangiu met een sublieme pass. Wandervogel kopt de bal weg. Klungelig pakt Sözkesen de bal. Sözkesen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Lecluyse bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecluyse geeft de bal voor. Daar is Mulrooney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patterson is nu in balbezit. Patterson schiet op doel. Cazangiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Mihali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lecluyse is nu in balbezit. Bălcescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecluyse verovert de bal door een tackle van achteren. Lecluyse geeft een lange en hoge pass. Cazangiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sözkesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sözkesen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Milan 1899 77%, C. S Gura Humorului 23%.
A.C. Milan 1899 - C. S Gura Humorului 0:2