Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Real Borsa AllTech Pro
LIGA3 Tactiek pro1
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
29 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
56.8 gemiddelde waardering 37.5
very good Schieten average
excellent Passen average
good Verdedigen average


3e minuut.
Sizopoulos onderschept slim de pass. Sizopoulos met een sublieme pass. Atasoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atasoylu geeft een hoge lob. Dzieszuk krijgt zijn hoofd ertegen. Crivac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Borsa - AllTech Pro 1:0

5e minuut.
Crivac met een harde bal richting middenveld. Pongor kopt de bal weg. Dzieszuk is nu in balbezit. Dzieszuk schiet op doel. Crivac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Borsa - AllTech Pro 2:0

8e minuut.
Grudzień bereikt de bal nog maar net als eerste. Grudzień geeft een hoge lob. Dzieszuk kopt de bal weg. Finol is nu in balbezit. Finol schiet op doel. Crivac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lagendik is nu in balbezit. Lagendik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Borsa - AllTech Pro 3:0

10e minuut.
Sizopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Niedźwiecki is nu in balbezit. Sizopoulos onderschept slim de pass. Sizopoulos geeft een lange en hoge pass. Finol maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pongor geeft een hoge lob. Lagendik bereikt de bal nog maar net als eerste. Finol rent richting de bal. Lagendik rent richting de bal. Lagendik draait met de bal, schiet en ... Crivac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dzieszuk rent richting de bal. Simion legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dzieszuk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Finol neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Atasoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atasoylu passt de bal met de wreef. Sizopoulos probeert naar een medespeler te passen. Finol bereikt de bal nog maar net als eerste. Finol haalt uit met een fantastische trap. Crivac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Lagendik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagendik passt de bal zonder na te denken. Dzieszuk rent richting de bal. Dzieszuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Liiu rent richting de bal. Liiu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Atasoylu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sizopoulos geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Verstraete geeft de bal voor. Inworp. Sizopoulos met een snelle inworp. Atasoylu is nu in balbezit. Atasoylu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Daar is Pongor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pongor passt de bal in één keer door. Sizopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sizopoulos geeft een hoge lob. Lagendik springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Borsa - AllTech Pro 4:0

34e minuut.
Lagendik rent richting de bal. Finol bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoiman onderschept slim de pass. Lagendik is nu in balbezit. Lagendik draait met de bal, schiet en ... Crivac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Sizopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Atasoylu rent richting de bal. Atasoylu geeft de bal voor. Lagendik krijgt zijn hoofd ertegen. Crivac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Borsa - AllTech Pro 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Borsa 28%, AllTech Pro 72%.
CF Real Borsa - AllTech Pro 5:0

46e minuut.
Dzieszuk speelt de bal door. Daar is Pongor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pongor probeert naar een medespeler te passen. Lagendik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagendik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Borsa - AllTech Pro 6:0

56e minuut.
Pongor passt de bal in één keer door. Sizopoulos is nu in balbezit. Sizopoulos speelt de bal door. Finol bereikt de bal nog maar net als eerste. Finol draait met de bal, schiet en ... Crivac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Green geeft een hoge lob. Dzieszuk rent richting de bal. Ursu begaat een overtreding. Ursu krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Sizopoulos onderschept slim de pass. Sizopoulos passt de bal met de wreef. Atasoylu is nu in balbezit. Atasoylu geeft de bal voor. Finol maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Lajeunesse met de inworp. Liiu probeert naar een medespeler te passen. Sizopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Sizopoulos geeft een lange en hoge pass. Dzieszuk maakt een snoekduik en kopt de bal. Crivac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Atasoylu met een snelle inworp. Sizopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sizopoulos geeft een hoge lob. Lagendik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Borsa - AllTech Pro 7:0

69e minuut.
Pongor onderschept slim de pass. Niedźwiecki speelt de bal door. Kościuk is nu in balbezit. Kościuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Borsa - AllTech Pro 7:1

71e minuut.
Simion bereikt de bal nog maar net als eerste. Simion geeft een lange en hoge pass. Dzieszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Finol is nu in balbezit. Finol haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sizopoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Atasoylu geeft een lange en hoge pass. Lagendik krijgt zijn hoofd ertegen. Crivac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Borsa - AllTech Pro 8:1

81e minuut.
Atasoylu geeft een lange en hoge pass. Lagendik kopt de bal weg. Dzieszuk is nu in balbezit. Dzieszuk haalt uit met een fantastische trap. Crivac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Borsa - AllTech Pro 9:1

84e minuut.
Sizopoulos probeert naar een medespeler te passen. Pongor rent richting de bal. Pongor passt de bal in één keer door. Dzieszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieszuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Atasoylu rent richting de bal. Atasoylu geeft een lange en hoge pass. Dzieszuk rent richting de bal. Lagendik rent richting de bal. Lagendik haalt uit met een fantastische trap. Crivac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Borsa 30%, AllTech Pro 70%.
CF Real Borsa - AllTech Pro 9:1