Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DC&C TEAM SLATINA LoveAndDevotion
non-combat Tactiek 433new
51% Balbezit 49%
82% Spel op eigen helft 18%
7 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 45.4
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen matig


2e minuut.
Rembrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembrak passt de bal in één keer door. Boeru probeert de bal aan de voet te houden. Ciucă is nu in balbezit. Ciucă haalt uit met een fantastische trap. Barrachina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Barbu passt de bal met de wreef. Chitic rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rembrak neemt de hoekschop. Ciucă springt en kopt de bal. Barrachina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Barrachina speelt de bal door. Barbu kopt de bal weg. Ciucă heeft problemen om de bal te vangen. Barbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Rembrak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembrak geeft een lange en hoge pass. Szabados bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabados haalt uit met een fantastische trap. Barrachina bokst de bal weg. Teodorescu kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Barbu rent richting de bal. Rembrak speelt de bal door. Barbu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szabados bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabados draait met de bal, schiet en ... Barrachina bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rembrak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szabados krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Boeru met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rembrak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciucă is nu in balbezit. Ciucă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Teodorescu is nu in balbezit. Teodorescu geeft een lange en hoge pass. Szabados rent richting de bal. Szabados draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - LoveAndDevotion 0:1

29e minuut.
Barbu met een sublieme pass. Prăscan heeft problemen om de bal te vangen. Szabados verovert de bal door een tackle van achteren. Szabados haalt uit met een fantastische trap. Barrachina bokst de bal weg. Szabados rent richting de bal. Szabados draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - LoveAndDevotion 0:2

31e minuut.
Velciu verovert de bal door een tackle van achteren. Velciu speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciucă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rembrak met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szabat met een snelle inworp. Rembrak rent richting de bal. Rembrak passt de bal in één keer door. Szabados is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Boeru geeft een hoge lob. Rais kopt de bal weg. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - LoveAndDevotion 0:3

37e minuut.
Prăscan heeft problemen om de bal te vangen. Koinousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koinousis passt de bal in één keer door. Bolimowski is nu in balbezit. Bolimowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dimitrescu geeft een hoge lob. Chitic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barbu is nu in balbezit. Barbu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Erdős met een harde bal richting middenveld. Ciucă is nu in balbezit. Rembrak probeert naar een medespeler te passen. Bolimowski rent richting de bal. Bolimowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DC&C TEAM SLATINA 80%, LoveAndDevotion 20%.
DC&C TEAM SLATINA - LoveAndDevotion 0:3

48e minuut.
Doeltrap. Barrachina trapt de bal weg. Rembrak kopt de bal weg. Szabados is nu in balbezit. Szabados schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Barbu is nu in balbezit. Koinousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koinousis passt de bal zonder na te denken. Bolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolimowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Daar is Bolimowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rembrak speelt de bal door. Szabados bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabados draait met de bal, schiet en ... Barrachina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - LoveAndDevotion 0:4

58e minuut.
Szabat geeft een hoge lob. Prăscan kopt de bal weg. Szabados bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabados schiet op doel. Barrachina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - LoveAndDevotion 0:5

61e minuut.
Teodorescu rent richting de bal. Teodorescu geeft een hoge lob. Koinousis probeert naar een medespeler te passen. Barbu is nu in balbezit. Barbu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - LoveAndDevotion 1:5

74e minuut.
Barbu onderschept slim de pass. Rembrak maakt een afschuwelijke overtreding. Barbu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Prăscan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rembrak kopt de bal weg. Daar is Teodorescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szabados is nu in balbezit. Szabados draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Prăscan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Koinousis met een snelle inworp. Barbu rent richting de bal. Barbu met een sublieme pass. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Teodorescu probeert naar een medespeler te passen. Prăscan is nu in balbezit. Prăscan geeft een lange en hoge pass. Barbu is nu in balbezit. Barbu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Prăscan met een snelle inworp. Barbu is nu in balbezit. Barbu passt de bal zonder na te denken. Szabados bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabados schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - LoveAndDevotion 1:6

85e minuut.
Crăcilă speelt de bal door. Dimitrescu heeft problemen om de bal te vangen. Dimitrescu geeft een hoge lob. Daar is Barbu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koinousis geeft een lange en hoge pass. Barrachina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szabados rent richting de bal. Szabados draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - LoveAndDevotion 1:7

89e minuut.
Barrachina trapt de bal weg. Barbu rent richting de bal. Koinousis is nu in balbezit. Barbu onderschept slim de pass. Barbu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DC&C TEAM SLATINA 84%, LoveAndDevotion 16%.
DC&C TEAM SLATINA - LoveAndDevotion 1:7