Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LoveAndDevotion DC&C TEAM SLATINA
433av2 Tactiek non-combat
55% Balbezit 45%
8% Spel op eigen helft 92%
42 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 46.8
excellent Schieten good
solid Passen average
adequate Verdedigen average


5e minuut.
Mavi is nu in balbezit. Mavi probeert naar een medespeler te passen. ten Caat is nu in balbezit. Rembrak rent richting de bal. Rembrak passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kumbálek is nu in balbezit. Hâncu onderschept slim de pass. Hâncu passt de bal met de wreef. Ciucă rent richting de bal. Ciucă schiet op doel. Akpınar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Akpınar met een sublieme pass. Rais is nu in balbezit. Rzayev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rzayev krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Klungelig pakt ten Caat de bal. ten Caat speelt de bal door. Bolimowski is nu in balbezit. Bolimowski schiet op doel. Akpınar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - DC&C TEAM SLATINA 1:0

16e minuut.
Rais kopt de bal weg. Klungelig pakt Kumbálek de bal. Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâncu is nu in balbezit. Hâncu haalt uit met een fantastische trap. Akpınar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Kumbálek trapt de bal weg. Rais bereikt de bal nog maar net als eerste. Rais passt de bal in één keer door. Bolimowski is nu in balbezit. Bolimowski haalt uit met een fantastische trap. Akpınar bokst de bal weg.

19e minuut.
Rais speelt de bal door. Klungelig pakt Stefanescu-Prodanovici de bal. Stefanescu-Prodanovici geeft de bal voor. Bolimowski rent richting de bal. Bolimowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Zdolski met een harde bal richting middenveld. ten Caat bereikt de bal nog maar net als eerste. ten Caat passt de bal zonder na te denken. Bolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolimowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Rais verovert de bal door een tackle van achteren. Rais passt de bal met de wreef. Bolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolimowski haalt uit met een fantastische trap. Zdolski probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Nahuel probeert naar een medespeler te passen. Daar is ten Caat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. ten Caat met een sublieme pass. Bolimowski is nu in balbezit. Bolimowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - DC&C TEAM SLATINA 2:0

27e minuut.
Nahuel probeert naar een medespeler te passen. Rembrak heeft problemen om de bal te vangen. Rembrak passt de bal met de wreef. Bolimowski rent richting de bal. Bolimowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - DC&C TEAM SLATINA 3:0

30e minuut.
Rzayev onderschept slim de pass. Rzayev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mirea de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hâncu wilt de vrije trap nemen. Akpınar bokst de bal weg. Bolimowski is nu in balbezit. Bolimowski haalt uit met een fantastische trap. Akpınar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - DC&C TEAM SLATINA 4:0

31e minuut.
Bolimowski draait met de bal, schiet en ... Akpınar met een sublieme pass. Rais is nu in balbezit. Rais passt de bal zonder na te denken. Rembrak geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ciucă is nu in balbezit. Ciucă draait met de bal, schiet en ... Paal!

37e minuut.
Rais is nu in balbezit. Rais passt de bal met de wreef. Bolimowski heeft problemen om de bal te vangen. Ciucă is nu in balbezit. Ciucă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LoveAndDevotion 10%, DC&C TEAM SLATINA 90%.
LoveAndDevotion - DC&C TEAM SLATINA 4:0

46e minuut.
Krnojelac komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Teodorescu geeft de bal voor. Nahuel probeert naar een medespeler te passen. Rembrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembrak geeft een hoge lob. Bolimowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Teodorescu rent richting de bal. Hâncu verovert de bal door een tackle van achteren. Krnojelac bereikt de bal nog maar net als eerste. Krnojelac haalt uit met een fantastische trap. Akpınar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - DC&C TEAM SLATINA 5:0

50e minuut.
Daar is Rzayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. ten Caat is nu in balbezit. ten Caat passt de bal zonder na te denken. Bolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolimowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - DC&C TEAM SLATINA 6:0

56e minuut.
Daar is Rais, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rais probeert naar een medespeler te passen. Krnojelac bereikt de bal nog maar net als eerste. Krnojelac schiet op doel. Akpınar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Mavi speelt de bal door. Rembrak met een sublieme pass. Daar is Krnojelac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krnojelac haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - DC&C TEAM SLATINA 7:0

65e minuut.
ten Caat met een sublieme pass. Rembrak rent richting de bal. Rembrak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bolimowski de bal. Bolimowski schiet op doel. Paal!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rembrak met een snelle inworp. Krnojelac bereikt de bal nog maar net als eerste. Krnojelac schiet op doel. Na een snelle pass probeert Teodorescu de bal onder controle te krijgen. Akpınar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Rembrak speelt de bal door. Bolimowski rent richting de bal. Bolimowski haalt uit met een fantastische trap. Hâncu probeert de bal aan de voet te houden. Akpınar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - DC&C TEAM SLATINA 8:0

72e minuut.
Klungelig pakt Nahuel de bal. Nahuel geeft de bal voor. Chitic is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rais wilt de vrije trap nemen. Akpınar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zdolski verovert de bal door een tackle van achteren. Hâncu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Rembrak probeert naar een medespeler te passen. Bolimowski heeft problemen om de bal te vangen. Rzayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembrak onderschept slim de pass. Rembrak geeft een lange en hoge pass. Akpınar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hâncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâncu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Rembrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembrak passt de bal zonder na te denken. Teodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Krnojelac verovert de bal door een tackle van achteren. Krnojelac schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Rais probeert naar een medespeler te passen. Rembrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembrak passt de bal zonder na te denken. Bolimowski is nu in balbezit. Bolimowski draait met de bal, schiet en ... Akpınar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kumbálek speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rais geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Krnojelac maakt een snoekduik en kopt de bal. Akpınar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - DC&C TEAM SLATINA 9:0

83e minuut.
Rais verovert de bal door een tackle van achteren. Rais geeft een hoge lob. Akpınar probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Krnojelac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krnojelac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - DC&C TEAM SLATINA 10:0

83e minuut.
Teodorescu probeert naar een medespeler te passen. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Hâncu met de inworp. Rais geeft een lange en hoge pass. Akpınar bokst de bal weg.

84e minuut.
Mavi passt de bal zonder na te denken. Rembrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembrak probeert naar een medespeler te passen. Bolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolimowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - DC&C TEAM SLATINA 11:0

87e minuut.
Rembrak is nu in balbezit. Rembrak passt de bal zonder na te denken. Krnojelac rent richting de bal. Krnojelac haalt uit met een fantastische trap. Hâncu probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LoveAndDevotion 6%, DC&C TEAM SLATINA 94%.
LoveAndDevotion - DC&C TEAM SLATINA 11:0