Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-20 17:35
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.43 [del]
  • Stadion: Den Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 34717
Lupii Negri Galsa A.C. Milan 1899
ptt312e Tactiek 5311
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
57.7 gemiddelde waardering 54.7
formidable Schieten very good
good Passen solid
excellent Verdedigen solid


6e minuut.
Makoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Makoś passt de bal zonder na te denken. Plumb bereikt de bal nog maar net als eerste. Farinha is nu in balbezit. Farinha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Tuğracıbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğracıbaşı passt de bal met de wreef. Preda bereikt de bal nog maar net als eerste. Preda haalt uit met een fantastische trap. Cazangiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Negri Galsa - A.C. Milan 1899 1:0

12e minuut.
Týral rent richting de bal. Valkiala verovert de bal door een tackle van achteren. Valkiala met een sublieme pass. Tuğracıbaşı is nu in balbezit. Tuğracıbaşı haalt uit met een fantastische trap. Cazangiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitang verovert de bal door een tackle van achteren. Krasicki probeert naar een medespeler te passen. Preda bereikt de bal nog maar net als eerste. Preda haalt uit met een fantastische trap. Cazangiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Krasicki probeert naar een medespeler te passen. Piña is nu in balbezit. Piña passt de bal met de wreef. Preda bereikt de bal nog maar net als eerste. Preda haalt uit met een fantastische trap. Cazangiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Piña maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tuğracıbaşı is nu in balbezit. Tuğracıbaşı passt de bal met de wreef. Preda rent richting de bal. Preda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Týral passt de bal zonder na te denken. Makoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Makoś probeert naar een medespeler te passen. Plumb is nu in balbezit. Plumb schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lupii Negri Galsa - A.C. Milan 1899 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupii Negri Galsa 38%, A.C. Milan 1899 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lupii Negri Galsa - A.C. Milan 1899 1:1

46e minuut.
Piña met de inworp. Makoś is nu in balbezit. Krasicki onderschept slim de pass. Krasicki geeft een hoge lob. Thabet krijgt zijn hoofd ertegen. Cazangiu bokst de bal weg. Tuğracıbaşı is nu in balbezit. Tuğracıbaşı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Negri Galsa - A.C. Milan 1899 2:1

49e minuut.
Farinha kopt de bal weg. Plumb rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Týral neemt de hoekschop. Plumb maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lupii Negri Galsa - A.C. Milan 1899 2:2

59e minuut.
Bitang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitang geeft de bal voor. Kajan kopt de bal weg. Valkiala met een sublieme pass. Tuğracıbaşı is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Piña neemt de hoekschop. Tuğracıbaşı is nu in balbezit. Gioukoudis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gioukoudis krijgt een gele kaart. Tuğracıbaşı raakt geblesseerd tijdens het duel. Thabet legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Cazangiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Negri Galsa - A.C. Milan 1899 3:2

69e minuut.
Týral rent richting de bal. Krasicki verovert de bal door een tackle van achteren. Krasicki geeft een hoge lob. Preda rent richting de bal. Preda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Klungelig pakt Raţă de bal. Makoś rent richting de bal. Makoś geeft een lange en hoge pass. Plumb bereikt de bal nog maar net als eerste. Plumb haalt uit met een fantastische trap. Sosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Farinha is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Týral neemt de hoekschop. Plumb springt en kopt de bal. Sosa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lupii Negri Galsa - A.C. Milan 1899 3:3

81e minuut.
Makoś rent richting de bal. Makoś probeert naar een medespeler te passen. Plumb bereikt de bal nog maar net als eerste. Plumb schiet op doel. Sosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Negri Galsa - A.C. Milan 1899 3:4

85e minuut.
Makoś passt de bal zonder na te denken. Týral bereikt de bal nog maar net als eerste. Týral passt de bal zonder na te denken. Farinha rent richting de bal. Farinha schiet op doel. Sosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Plumb rent richting de bal. Plumb haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Gümüşler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farinha verovert de bal door een tackle van achteren. Farinha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Klungelig pakt Thabet de bal. Thabet passt de bal in één keer door. Piña is nu in balbezit. Piña geeft een lange en hoge pass. Preda krijgt zijn hoofd ertegen. Cazangiu bokst de bal weg.

89e minuut.
Valkiala geeft een hoge lob. Raţă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Thabet kopt de bal weg. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña schiet op doel. Cazangiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lupii Negri Galsa - A.C. Milan 1899 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupii Negri Galsa 53%, A.C. Milan 1899 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lupii Negri Galsa - A.C. Milan 1899 4:4