Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARSENAL CITY C. S Gura Humorului
tct Tactiek 1
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 49
very good Schieten solid
good Passen solid
excellent Verdedigen solid


8e minuut.
Aptsiauri kopt de bal weg. Mihali is nu in balbezit. Świerniak begaat een overtreding. Świerniak krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Aguerreverre kopt de bal weg. Lecluyse heeft problemen om de bal te vangen. Cicvok bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicvok schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Mihali rent richting de bal. Lecluyse rent richting de bal. Limani begaat een overtreding. Limani krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Patterson rent richting de bal. Aguerreverre rent richting de bal. Patterson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Patterson krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Dubravica rent richting de bal. Pinter met een sublieme pass. Holmen speelt de bal door. Torriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Torriente haalt uit met een fantastische trap. Befi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Neguţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Świerniak geeft de bal voor. Torriente is nu in balbezit. Torriente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - C. S Gura Humorului 1:0

39e minuut.
Eisenhut met een sublieme pass. Aptsiauri speelt de bal door. Aguerreverre speelt de bal door. Torriente is nu in balbezit. Torriente haalt uit met een fantastische trap. Befi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Holmen is nu in balbezit. Klungelig pakt Torriente de bal. Joos is nu in balbezit. Torriente onderschept slim de pass. Torriente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - C. S Gura Humorului 2:0

41e minuut.
Holmen is nu in balbezit. Mihali tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Holmen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dubravica zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cicvok bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicvok draait met de bal, schiet en ... Befi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - C. S Gura Humorului 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARSENAL CITY 41%, C. S Gura Humorului 59%.
ARSENAL CITY - C. S Gura Humorului 3:0

55e minuut.
Pinter geeft de bal voor. Buitenspel voor Cicvok. Goede buitenspelval van de verdediging. Šušnjar neemt vlug de vrije trap. Neguţescu rent richting de bal. Neguţescu haalt uit met een fantastische trap. Delura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Patterson heeft problemen om de bal te vangen. Aptsiauri geeft de bal voor. Louža probeert de bal met de borst te controleren. Delura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Pinter kopt de bal weg. Joos heeft problemen om de bal te vangen. Torriente maakt een afschuwelijke overtreding. Torriente krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Torriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecluyse tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Torriente is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dubravica met een snel genomen vrije trap. Aguerreverre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguerreverre geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cicvok de bal. Cicvok schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Lecluyse rent richting de bal. Lecluyse geeft een hoge lob. Świerniak is nu in balbezit. Patterson verovert de bal door een tackle van achteren. Patterson schiet op doel. Delura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - C. S Gura Humorului 3:1

69e minuut.
Dubravica passt de bal zonder na te denken. Aptsiauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Aptsiauri geeft de bal voor. Torriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Torriente draait met de bal, schiet en ... Befi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Lecluyse geeft een lange en hoge pass. Neguţescu kopt de bal weg. Dubravica probeert naar een medespeler te passen. Torriente is nu in balbezit. Torriente draait met de bal, schiet en ... Befi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cicvok is nu in balbezit. Cicvok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - C. S Gura Humorului 4:1

77e minuut.
Šušnjar rent richting de bal. Cicvok onderschept slim de pass. Cicvok heeft problemen om de bal te vangen. Cicvok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - C. S Gura Humorului 5:1

80e minuut.
Eisenhut geeft een hoge lob. Limani heeft problemen om de bal te vangen. Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu schiet op doel. Delura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - C. S Gura Humorului 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARSENAL CITY 43%, C. S Gura Humorului 57%.
ARSENAL CITY - C. S Gura Humorului 5:2