Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Real Borsa DC&C TEAM SLATINA
LIGA3 Tactiek non-combat
47% Balbezit 53%
9% Spel op eigen helft 91%
25 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 48.8
solide Schieten goed
goed Passen goed
goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Vannuten raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zicu komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Doroftei verovert de bal door een tackle van achteren. Trøan is nu in balbezit. Trøan speelt de bal door. Finol rent richting de bal. Finol draait met de bal, schiet en ... Nierychlewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Teodorescu probeert naar een medespeler te passen. Nierychlewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Borsa - DC&C TEAM SLATINA 1:0

18e minuut.
Słabosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbu verovert de bal door een tackle van achteren. Barbu speelt de bal door. Lagendik is nu in balbezit. Lagendik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Niţescu rent richting de bal. Finol is nu in balbezit. Niţescu rent richting de bal. Finol is nu in balbezit. Finol haalt uit met een fantastische trap. Nierychlewski bokst de bal weg. Lagendik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagendik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Borsa - DC&C TEAM SLATINA 2:0

26e minuut.
Doroftei is nu in balbezit. Doroftei geeft een lange en hoge pass. Răcaru heeft problemen om de bal te vangen. Răcaru geeft de bal voor. Niţescu krijgt zijn hoofd ertegen. Nierychlewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Finol rent richting de bal. Finol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Borsa - DC&C TEAM SLATINA 3:0

28e minuut.
Doeltrap. Nierychlewski met een harde bal richting middenveld. Słabosz kopt de bal weg. Trøan bereikt de bal nog maar net als eerste. Trøan geeft de bal voor. Nierychlewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Drzewosz zal de hoekschop nemen. Lagendik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Finol bereikt de bal nog maar net als eerste. Finol schiet op doel. Nierychlewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Daar is Doroftei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Trøan neemt de hoekschop. Finol krijgt zijn hoofd ertegen. Nierychlewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Teodorescu de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Doroftei rent richting de bal. Doroftei geeft een lange en hoge pass. Lagendik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagendik schiet op doel. Nierychlewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Borsa - DC&C TEAM SLATINA 4:0

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Niţescu de bal onder controle te krijgen. Lagendik is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Teodorescu ... Strafschop! Lagendik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lagendik zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Finol is nu in balbezit. Finol draait met de bal, schiet en ... Lagendik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nierychlewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Borsa - DC&C TEAM SLATINA 5:0

43e minuut.
Barbu onderschept slim de pass. Răcaru rent richting de bal. Răcaru passt de bal zonder na te denken. Trøan rent richting de bal. Trøan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Borsa 10%, DC&C TEAM SLATINA 90%.
CF Real Borsa - DC&C TEAM SLATINA 5:0

56e minuut.
Trøan rent richting de bal. Trøan speelt de bal door. Klungelig pakt Niţescu de bal. Finol bereikt de bal nog maar net als eerste. Finol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Borsa - DC&C TEAM SLATINA 6:0

62e minuut.
Teodorescu speelt de bal door. Mirea speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Drzewosz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Finol maakt een snoekduik en kopt de bal. Nierychlewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Doroftei verovert de bal door een tackle van achteren. Trøan geeft een lange en hoge pass. Niţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Borsa - DC&C TEAM SLATINA 7:0

74e minuut.
Nierychlewski trapt de bal weg. Słabosz met een sublieme pass. Trøan rent richting de bal. Trøan geeft een lange en hoge pass. Niţescu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Niţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagendik is nu in balbezit. Niţescu is nu in balbezit. Lagendik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagendik haalt uit met een fantastische trap. Nierychlewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Niţescu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Borsa - DC&C TEAM SLATINA 8:0

82e minuut.
Drzewosz rent richting de bal. Drzewosz geeft een lange en hoge pass. Daar is Lagendik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagendik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Borsa - DC&C TEAM SLATINA 9:0

86e minuut.
Barbu kopt de bal weg. Doroftei speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Drzewosz neemt de hoekschop. Lagendik maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Borsa 8%, DC&C TEAM SLATINA 92%.
CF Real Borsa - DC&C TEAM SLATINA 9:0