Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 17:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.43 [del]
  • Stadion: CYTY Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 36987
ARSENAL CITY CF Real Borsa
tct Tactiek LIGA3
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 5
54.4 gemiddelde waardering 56.7
solide Schieten zeer goed
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trøan met de inworp. Atasoylu is nu in balbezit. Atasoylu geeft de bal voor. Lagendik krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Breda geeft een lange en hoge pass. Lagendik is nu in balbezit. Gröppel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gröppel krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Atasoylu speelt de bal door. Lagendik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Niţescu schiet op doel. Delura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Lagendik krijgt zijn hoofd ertegen. Niţescu rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Gabrian ... Strafschop! Niţescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bircan legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Delura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bircan rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Atasoylu zal de hoekschop nemen. Niţescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Delura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - CF Real Borsa 0:1

39e minuut.
Răcaru geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Holmen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dubravica speelt de bal door. Răcaru rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ARSENAL CITY - CF Real Borsa 1:1

43e minuut.
Niţescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Świerniak verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Drzewosz zal de hoekschop nemen. Niţescu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Dubravica is nu in balbezit. Dubravica geeft een lange en hoge pass. Torriente is nu in balbezit. Torriente haalt uit met een fantastische trap. Anioł maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - CF Real Borsa 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARSENAL CITY 63%, CF Real Borsa 37%.
ARSENAL CITY - CF Real Borsa 2:1

48e minuut.
Aguerreverre is nu in balbezit. Aguerreverre geeft de bal voor. Daar is Lajeunesse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cicvok is nu in balbezit. Cicvok draait met de bal, schiet en ... Anioł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cicvok rent richting de bal. Cicvok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - CF Real Borsa 3:1

55e minuut.
Atasoylu rent richting de bal. Atasoylu geeft een lange en hoge pass. Niţescu krijgt zijn hoofd ertegen. Świerniak probeert de bal aan de voet te houden. Delura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - CF Real Borsa 3:2

57e minuut.
Aguerreverre bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzewosz verovert de bal door een tackle van achteren. Drzewosz met een sublieme pass. Lagendik is nu in balbezit. Lagendik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Delura probeert naar een medespeler te passen. Torriente kopt de bal weg. Daar is Lajeunesse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cicvok rent richting de bal. Cicvok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Grudzień maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Atasoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atasoylu passt de bal zonder na te denken. Lagendik rent richting de bal. Lagendik schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Răcaru maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Atasoylu kopt de bal weg. Klungelig pakt Gabrian de bal. Niţescu rent richting de bal. Niţescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Atasoylu onderschept slim de pass. Atasoylu passt de bal in één keer door. Niţescu is nu in balbezit. Niţescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ARSENAL CITY - CF Real Borsa 3:3

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trøan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Atasoylu rent richting de bal. Atasoylu geeft een hoge lob. Bircan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Răcaru rent richting de bal. Răcaru geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Holmen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dubravica speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARSENAL CITY 62%, CF Real Borsa 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ARSENAL CITY - CF Real Borsa 3:3