Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LoveAndDevotion A.C. Milan 1899
433av Tactiek 5311
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
43.8 gemiddelde waardering 55.8
good Schieten very good
adequate Passen solid
adequate Verdedigen solid


4e minuut.
Raţă heeft problemen om de bal te vangen. Szabados verovert de bal door een tackle van achteren. Mladineo is nu in balbezit. Szabados verovert de bal door een tackle van achteren. Szabados schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Szabat rent richting de bal. Týral onderschept slim de pass. Týral speelt de bal door. Farinha is nu in balbezit. Farinha schiet op doel. Erdős kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Brunat geeft een hoge lob. Farinha kopt de bal weg. Plumb heeft problemen om de bal te vangen. Plumb schiet op doel. Erdős maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - A.C. Milan 1899 0:1

45e minuut.
Týral passt de bal zonder na te denken. Plumb rent richting de bal. Nahuel rent richting de bal. Farinha verovert de bal door een tackle van achteren. Farinha schiet op doel. Erdős probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LoveAndDevotion 52%, A.C. Milan 1899 48%.
LoveAndDevotion - A.C. Milan 1899 0:1

46e minuut.
Bolimowski komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Jovančević kopt de bal weg. Szabat rent richting de bal. Týral begaat een overtreding. Týral krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Chapelinho kan de bal niet met de borst controleren. Plumb bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapelinho legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chapelinho krijgt een gele kaart. Plumb raakt geblesseerd tijdens het duel. Farinha neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - A.C. Milan 1899 0:2

61e minuut.
Koinousis kopt de bal weg. Bolimowski is nu in balbezit. Bolimowski passt de bal zonder na te denken. Rembrak geeft een hoge lob. Ciucă maakt een snoekduik en kopt de bal. Cazangiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rais is nu in balbezit. Rais haalt uit met een fantastische trap. Cazangiu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Bolimowski geeft een lange en hoge pass. Szabat kopt de bal weg. Rais rent richting de bal. Ciucă rent richting de bal. Ciucă schiet op doel. Cazangiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Farinha geeft een hoge lob. Chapelinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Plumb maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Plumb naar de kleedkamers voor een vroege douche. Chapelinho raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Chapelinho kan niet meer verder spelen. Brink komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Szabat probeert de bal aan de voet te houden. Farinha is nu in balbezit. Farinha passt de bal in één keer door. Raţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Raţă schiet op doel. Erdős bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Raţă zal de hoekschop nemen. Farinha springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LoveAndDevotion 44%, A.C. Milan 1899 56%.
LoveAndDevotion - A.C. Milan 1899 0:2