Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 17:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.43 [del]
  • Stadion: SanSiro
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 27874
A.C. Milan 1899 LoveAndDevotion
5311 Tactiek 433j1
56% Balbezit 44%
54% Spel op eigen helft 46%
18 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 43.7
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Týral zal de hoekschop nemen. Farinha rent richting de bal. Farinha schiet op doel. Erdős werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

8e minuut.
Raţă onderschept slim de pass. Makoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Makoś probeert naar een medespeler te passen. Plumb bereikt de bal nog maar net als eerste. Plumb draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Farinha is nu in balbezit. Farinha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Milan 1899 - LoveAndDevotion 1:0

10e minuut.
Ciucă kopt de bal weg. Bolimowski is nu in balbezit. Raţă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bolimowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rais komt bij de bal en schiet. Paal!

15e minuut.
Branquelo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Makoś rent richting de bal. Makoś geeft een hoge lob. Farinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Farinha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Milan 1899 - LoveAndDevotion 2:0

16e minuut.
Farinha passt de bal met de wreef. Inworp. Reyes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szabados bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabados draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Chapelinho verovert de bal door een tackle van achteren. Chapelinho probeert naar een medespeler te passen. Raţă geeft een lange en hoge pass. Týral bereikt de bal nog maar net als eerste. Týral haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Farinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farinha draait met de bal, schiet en ... Erdős maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Milan 1899 - LoveAndDevotion 3:0

22e minuut.
Reyes met een snelle inworp. Szabados rent richting de bal. Mumtazi rent richting de bal. Szabados verovert de bal door een tackle van achteren. Szabados haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Branquelo geeft de bal voor. Mumtazi kopt de bal weg. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes geeft de bal voor. Ciucă maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ciucă is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Makoś. Ciucă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rais zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Ciucă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Branquelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolimowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bolimowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Mumtazi is nu in balbezit. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Týral onderschept slim de pass. Týral draait met de bal, schiet en ... Paal! Plumb rent richting de bal. Plumb speelt de bal door. Farinha is nu in balbezit. Farinha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Milan 1899 - LoveAndDevotion 4:0

33e minuut.
Szabat passt de bal zonder na te denken. Makoś geeft de bal voor. Plumb is nu in balbezit. Plumb haalt uit met een fantastische trap. Erdős maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Milan 1899 - LoveAndDevotion 5:0

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Týral zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mumtazi speelt de bal door. Klungelig pakt Raţă de bal. Raţă geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Daar is Farinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chapelinho is nu in balbezit. Farinha verovert de bal door een tackle van achteren. Farinha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Milan 1899 - LoveAndDevotion 6:0

37e minuut.
Makoś passt de bal zonder na te denken. Daar is Stefanescu-Prodanovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plumb verovert de bal door een tackle van achteren. Plumb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Milan 1899 - LoveAndDevotion 7:0

43e minuut.
Szabat rent richting de bal. Szabat passt de bal in één keer door. Rais speelt de bal door. Bolimowski rent richting de bal. Bolimowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Milan 1899 54%, LoveAndDevotion 46%.
A.C. Milan 1899 - LoveAndDevotion 7:0

50e minuut.
Stefanescu-Prodanovici geeft de bal voor. Bitang geeft de bal voor. Klungelig pakt Jovančević de bal. Plumb rent richting de bal. Plumb draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Jovančević verovert de bal door een tackle van achteren. Jovančević geeft een lange en hoge pass. Týral rent richting de bal. Týral draait met de bal, schiet en ... Erdős werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Milan 1899 - LoveAndDevotion 8:0

73e minuut.
Raţă verovert de bal door een tackle van achteren. Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Branquelo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ciucă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rais komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Makoś rent richting de bal. Makoś passt de bal met de wreef. Daar is Týral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farinha is nu in balbezit. Farinha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Milan 1899 - LoveAndDevotion 9:0

84e minuut.
Reyes passt de bal met de wreef. Mumtazi rent richting de bal. Mumtazi geeft een lange en hoge pass. Plumb is nu in balbezit. Plumb haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Plumb rent richting de bal. Plumb haalt uit met een fantastische trap. Erdős bokst de bal weg. Farinha is nu in balbezit. Farinha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Milan 1899 - LoveAndDevotion 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Milan 1899 53%, LoveAndDevotion 47%.
A.C. Milan 1899 - LoveAndDevotion 10:0