Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 17:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.43 [del]
  • Stadion: Den Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 24088
Lupii Negri Galsa AllTech Pro
ctd521e2 Tactiek pro1
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
29 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 37.2
uitmuntend Schieten matig
solide Passen redelijk
goed Verdedigen zwak


1e minuut.
Tuğracıbaşı rent richting de bal. Tuğracıbaşı passt de bal met de wreef. Preda is nu in balbezit. Preda draait met de bal, schiet en ... Crivac probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tuğracıbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğracıbaşı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Negri Galsa - AllTech Pro 1:0

4e minuut.
Buscan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gümüşler met de inworp. Valkiala geeft een lange en hoge pass. Tuğracıbaşı maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Piña is nu in balbezit. Piña probeert naar een medespeler te passen. Valkiala rent richting de bal. Valkiala geeft een lange en hoge pass. Tuğracıbaşı probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Krasicki rent richting de bal. Krasicki geeft een hoge lob. Preda is nu in balbezit. Preda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Negri Galsa - AllTech Pro 2:0

12e minuut.
Klungelig pakt Rucina de bal. Gümüşler is nu in balbezit. Gümüşler passt de bal met de wreef. Preda is nu in balbezit. Preda schiet op doel. Crivac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Preda rent richting de bal. Preda geeft de bal voor. Crivac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Uusberg heeft problemen om de bal te vangen. Krasicki rent richting de bal. Krasicki met een sublieme pass. Preda rent richting de bal. Preda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Uusberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piña rent richting de bal. Piña passt de bal zonder na te denken. Krasicki rent richting de bal. Krasicki geeft de bal voor. Crivac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tuğracıbaşı maakt een snoekduik en kopt de bal. Crivac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Negri Galsa - AllTech Pro 3:0

36e minuut.
Kościuk speelt de bal door. Rucina heeft problemen om de bal te vangen. Rucina passt de bal zonder na te denken. Tuğracıbaşı is nu in balbezit. Tuğracıbaşı haalt uit met een fantastische trap. Crivac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Simion is nu in balbezit. Simion geeft de bal voor. Krasicki kopt de bal weg. Tuğracıbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğracıbaşı schiet op doel. Crivac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Krasicki onderschept slim de pass. Krasicki speelt de bal door. Piña rent richting de bal. Piña geeft de bal voor. Tuğracıbaşı maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Doeltrap. Crivac trapt de bal weg van het doel. Valkiala kopt de bal weg. Tuğracıbaşı rent richting de bal. Tuğracıbaşı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Tuğracıbaşı is nu in balbezit. Tuğracıbaşı passt de bal met de wreef. Preda bereikt de bal nog maar net als eerste. Preda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Negri Galsa - AllTech Pro 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupii Negri Galsa 28%, AllTech Pro 72%.
Lupii Negri Galsa - AllTech Pro 4:0

47e minuut.
Cuzuban is nu in balbezit. Uusberg onderschept slim de pass. Uusberg passt de bal in één keer door. Preda rent richting de bal. Preda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Kościuk rent richting de bal. Krasicki onderschept slim de pass. Krasicki speelt de bal door. Preda rent richting de bal. Preda haalt uit met een fantastische trap. Crivac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Valkiala speelt de bal door. Simion speelt de bal door. Krasicki rent richting de bal. Tuğracıbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğracıbaşı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Negri Galsa - AllTech Pro 5:0

56e minuut.
Valkiala rent richting de bal. Valkiala passt de bal in één keer door. Tuğracıbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğracıbaşı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Negri Galsa - AllTech Pro 6:0

63e minuut.
Valkiala onderschept slim de pass. Valkiala geeft een hoge lob. Şoiman kopt de bal weg. Krasicki rent richting de bal. Krasicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Valkiala met een sublieme pass. Daar is Piña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piña probeert naar een medespeler te passen. Preda bereikt de bal nog maar net als eerste. Preda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uusberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piña is nu in balbezit. Piña geeft een lange en hoge pass. Tuğracıbaşı maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Ursu geeft een lange en hoge pass. Polesi probeert naar een medespeler te passen. Krasicki met een sublieme pass. Tuğracıbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğracıbaşı draait met de bal, schiet en ... Crivac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Inworp. Piña zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niedźwiecki rent richting de bal. Krasicki onderschept slim de pass. Krasicki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Valkiala rent richting de bal. Valkiala passt de bal met de wreef. Tuğracıbaşı is nu in balbezit. Tuğracıbaşı draait met de bal, schiet en ... Crivac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Negri Galsa - AllTech Pro 7:0

90e minuut.
Klungelig pakt Rucina de bal. Tuğracıbaşı rent richting de bal. Tuğracıbaşı probeert naar een medespeler te passen. Preda rent richting de bal. Preda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupii Negri Galsa 30%, AllTech Pro 70%.
Lupii Negri Galsa - AllTech Pro 7:0