Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DC&C TEAM SLATINA C. S Gura Humorului
non-combat Tactiek 1
56% Balbezit 44%
88% Spel op eigen helft 12%
2 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 51.1
good Schieten formidable
adequate Passen solid
solid Verdedigen good


2e minuut.
Bălaşa rent richting de bal. Bălaşa passt de bal zonder na te denken. Neguţescu rent richting de bal. Sözkesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sözkesen haalt uit met een fantastische trap. Akpınar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mihali geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Neguţescu springt en kopt de bal. Akpınar bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mihali geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Neguţescu krijgt zijn hoofd ertegen. Akpınar bokst de bal weg.

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mihali geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Teodorescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihali onderschept slim de pass. Mihali passt de bal in één keer door. Sözkesen is nu in balbezit. Sözkesen draait met de bal, schiet en ... Akpınar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - C. S Gura Humorului 0:1

8e minuut.
Akpınar met een sublieme pass. Mihali is nu in balbezit. Lecluyse is nu in balbezit. Lecluyse geeft een lange en hoge pass. Neguţescu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Wandervogel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Neguţescu de bal. Bălaşa met een sublieme pass. Neguţescu rent richting de bal. Neguţescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - C. S Gura Humorului 0:2

11e minuut.
Chitic rent richting de bal. Chitic geeft een hoge lob. Mihali met een sublieme pass. Sözkesen rent richting de bal. Sözkesen draait met de bal, schiet en ... Akpınar bokst de bal weg. Neguţescu is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wandervogel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Neguţescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Akpınar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Bălaşa probeert naar een medespeler te passen. Lecluyse bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecluyse passt de bal in één keer door. Neguţescu is nu in balbezit. Neguţescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - C. S Gura Humorului 0:3

15e minuut.
Inworp. Mihali met een snelle inworp. Lecluyse probeert naar een medespeler te passen. Sözkesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sözkesen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Daar is Mihali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihali passt de bal met de wreef. Neguţescu is nu in balbezit. Neguţescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - C. S Gura Humorului 0:4

21e minuut.
Doroftei passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chitic de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mihali zal de hoekschop nemen. Neguţescu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Mihali passt de bal zonder na te denken. Neguţescu rent richting de bal. Neguţescu passt de bal zonder na te denken. Sözkesen is nu in balbezit. Sözkesen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bachelet geeft de bal voor. Wandervogel rent richting de bal. Wandervogel geeft een hoge lob. Sözkesen maakt een snoekduik en kopt de bal. Akpınar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - C. S Gura Humorului 0:5

26e minuut.
Inworp. Mihali met de inworp. Teodorescu rent richting de bal. Neguţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Neguţescu schiet op doel. Akpınar bokst de bal weg. Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Neguţescu draait met de bal, schiet en ... Akpınar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Akpınar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Neguţescu is nu in balbezit. Sözkesen is nu in balbezit. Neguţescu is nu in balbezit. Sözkesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sözkesen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Mihali passt de bal met de wreef. Sözkesen is nu in balbezit. Wandervogel met een sublieme pass. Neguţescu heeft problemen om de bal te vangen. Neguţescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - C. S Gura Humorului 0:6

32e minuut.
Mihali passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lecluyse de bal. Lecluyse passt de bal zonder na te denken. Neguţescu is nu in balbezit. Neguţescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Mihali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lecluyse bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecluyse passt de bal in één keer door. Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mihali neemt de hoekschop. Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu schiet op doel. Akpınar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - C. S Gura Humorului 0:7

39e minuut.
Crăcilă met een sublieme pass. Kumbálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumbálek geeft een hoge lob. Lecluyse rent richting de bal. Lecluyse geeft een lange en hoge pass. Akpınar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Folea is nu in balbezit. Folea geeft een lange en hoge pass. Wandervogel speelt de bal door. Sözkesen is nu in balbezit. Sözkesen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Lecluyse passt de bal in één keer door. Teodorescu onderschept slim de pass. Sözkesen is nu in balbezit. Sözkesen schiet op doel. Akpınar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Dimitrescu is nu in balbezit. Dimitrescu geeft de bal voor. Wandervogel kopt de bal weg. Sözkesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sözkesen draait met de bal, schiet en ... Akpınar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DC&C TEAM SLATINA 90%, C. S Gura Humorului 10%.
DC&C TEAM SLATINA - C. S Gura Humorului 0:7

53e minuut.
Wandervogel passt de bal met de wreef. Divić is nu in balbezit. Divić geeft een hoge lob. Neguţescu krijgt zijn hoofd ertegen. Akpınar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Doroftei kopt de bal weg. Bălaşa rent richting de bal. Bălaşa passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mihali neemt de hoekschop. Akpınar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bălaşa is nu in balbezit. Sözkesen verovert de bal door een tackle van achteren. Sözkesen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - C. S Gura Humorului 0:8

63e minuut.
Šušnjar geeft een lange en hoge pass. Neguţescu controleert de bal met de borst. Lecluyse speelt de bal door. Sözkesen rent richting de bal. Sözkesen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Daar is Doroftei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wandervogel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Doroftei. Doroftei krijgt een gele kaart. Wandervogel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lecluyse zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sözkesen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihali met een snelle inworp. Lecluyse geeft de bal voor. Sözkesen is nu in balbezit. Sözkesen draait met de bal, schiet en ... Akpınar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Bălaşa passt de bal in één keer door. Mihali rent richting de bal. Mihali passt de bal zonder na te denken. Neguţescu is nu in balbezit. Neguţescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Doroftei de bal. Wandervogel rent richting de bal. Wandervogel passt de bal met de wreef. Sözkesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sözkesen draait met de bal, schiet en ... Akpınar bokst de bal weg. Neguţescu rent richting de bal. Neguţescu draait met de bal, schiet en ... Akpınar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - C. S Gura Humorului 0:9

74e minuut.
Kumbálek geeft een hoge lob. Inworp. Mihali met een snelle inworp. Klungelig pakt Lecluyse de bal. Lecluyse geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Daar is Doroftei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lecluyse verovert de bal door een tackle van achteren. Lecluyse probeert naar een medespeler te passen. Sözkesen rent richting de bal. Sözkesen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Mihali met een snelle inworp. Lecluyse met een sublieme pass. Wandervogel is nu in balbezit. Wandervogel geeft een hoge lob. Sözkesen maakt een snoekduik en kopt de bal. Akpınar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Lecluyse probeert de bal met de borst te controleren. Mihali is nu in balbezit. Mihali passt de bal met de wreef. Wandervogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandervogel haalt uit met een fantastische trap. Akpınar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sözkesen is nu in balbezit. Sözkesen haalt uit met een fantastische trap. Akpınar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - C. S Gura Humorului 0:10

89e minuut.
Lecluyse passt de bal met de wreef. Wandervogel geeft een lange en hoge pass. Daar is Bălaşa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sözkesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sözkesen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DC&C TEAM SLATINA 85%, C. S Gura Humorului 15%.
DC&C TEAM SLATINA - C. S Gura Humorului 0:10