Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C. S Gura Humorului DC&C TEAM SLATINA
1 Tactiek non-combat
53% Balbezit 47%
12% Spel op eigen helft 88%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 47.3
zeer goed Schieten goed
solide Passen matig
matig Verdedigen matig


1e minuut.
Wandervogel is nu in balbezit. Wandervogel passt de bal in één keer door. Patterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Patterson haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - DC&C TEAM SLATINA 1:0

3e minuut.
Teodorescu speelt de bal door. Mirea rent richting de bal. Mirea speelt de bal door. Chitic heeft problemen om de bal te vangen. Mihali geeft een lange en hoge pass. Akpınar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Lecluyse probeert de bal met de borst te controleren. Lecluyse passt de bal in één keer door. Mihali met een sublieme pass. Patterson rent richting de bal. Patterson draait met de bal, schiet en ... Akpınar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sözkesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sözkesen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - DC&C TEAM SLATINA 2:0

13e minuut.
Wandervogel rent richting de bal. Wandervogel geeft de bal voor. Patterson kopt de bal weg. Sözkesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sözkesen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - DC&C TEAM SLATINA 3:0

14e minuut.
Kumbálek met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mihali geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Patterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Patterson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - DC&C TEAM SLATINA 4:0

18e minuut.
Mihali met de inworp. Lecluyse rent richting de bal. Lecluyse passt de bal met de wreef. Sözkesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sözkesen haalt uit met een fantastische trap. Akpınar bokst de bal weg.

22e minuut.
Lecluyse met een sublieme pass. Xuân Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Trường geeft de bal voor. Daar is Patterson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patterson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Lecluyse speelt de bal door. Wandervogel speelt de bal door. Patterson is nu in balbezit. Patterson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - DC&C TEAM SLATINA 5:0

27e minuut.
Lecluyse speelt de bal door. Divić probeert naar een medespeler te passen. Bachelet geeft een hoge lob. Patterson rent richting de bal. Patterson schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Wandervogel rent richting de bal. Wandervogel probeert naar een medespeler te passen. Sözkesen is nu in balbezit. Sözkesen draait met de bal, schiet en ... Akpınar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - DC&C TEAM SLATINA 6:0

39e minuut.
Folea geeft een hoge lob. Inworp. Mihali met een snelle inworp. Lecluyse geeft een hoge lob. Patterson krijgt zijn hoofd ertegen. Akpınar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sözkesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sözkesen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - DC&C TEAM SLATINA 7:0

39e minuut.
Zdolski rent richting de bal. Zdolski probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mihali geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Patterson krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Mihali passt de bal met de wreef. Lecluyse rent richting de bal. Lecluyse passt de bal in één keer door. Patterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Patterson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Lecluyse bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecluyse geeft de bal voor. Patterson is nu in balbezit. Patterson haalt uit met een fantastische trap. Paal! Crăcilă onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihali met een snelle inworp. Lecluyse geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Wandervogel is nu in balbezit. Wandervogel passt de bal in één keer door. Šušnjar met een sublieme pass. Klungelig pakt Sözkesen de bal. Sözkesen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C. S Gura Humorului 13%, DC&C TEAM SLATINA 87%.
C. S Gura Humorului - DC&C TEAM SLATINA 7:0

46e minuut.
Mihali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lecluyse probeert naar een medespeler te passen. Wandervogel probeert naar een medespeler te passen. Sözkesen rent richting de bal. Sözkesen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

47e minuut.
Bachelet geeft de bal voor. Kumbálek kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mihali neemt de hoekschop. Patterson krijgt zijn hoofd ertegen. Akpınar bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Inworp. Wandervogel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lecluyse probeert naar een medespeler te passen. Patterson rent richting de bal. Patterson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - DC&C TEAM SLATINA 8:0

58e minuut.
Mihali controleert de bal met de borst. Met opzet legt Rzayev zijn tegenspeler op de grond. Mihali is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lecluyse met een snel genomen vrije trap. Patterson krijgt zijn hoofd ertegen. Akpınar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - DC&C TEAM SLATINA 9:0

71e minuut.
Wandervogel verovert de bal door een tackle van achteren. Mihali bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihali passt de bal zonder na te denken. Patterson rent richting de bal. Patterson draait met de bal, schiet en ... Akpınar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Teodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorescu passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mihali neemt de hoekschop. Sözkesen springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Doeltrap. Akpınar trapt de bal weg van het doel. Lecluyse kopt de bal weg. Sözkesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sözkesen geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - DC&C TEAM SLATINA 10:0

87e minuut.
Lecluyse passt de bal zonder na te denken. Divić rent richting de bal. Divić speelt de bal door. Daar is Sözkesen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lecluyse geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kumbálek trapt de bal weg. Mihali kopt de bal weg. Patterson is nu in balbezit. Patterson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - DC&C TEAM SLATINA 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C. S Gura Humorului 11%, DC&C TEAM SLATINA 89%.
C. S Gura Humorului - DC&C TEAM SLATINA 11:0