Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 17:32
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.43 [del]
  • Stadion: SanSiro
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 30863
A.C. Milan 1899 CF Real Borsa
5311 Tactiek LIGA3
54% Balbezit 46%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
54.9 gemiddelde waardering 48.9
zeer goed Schieten goed
goed Passen goed
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Daar is Green, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raţă is nu in balbezit. Raţă passt de bal zonder na te denken. Farinha is nu in balbezit. Farinha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
de la Flor is nu in balbezit. de la Flor geeft een hoge lob. Farinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Farinha draait met de bal, schiet en ... Krentusz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Milan 1899 - CF Real Borsa 1:0

16e minuut.
Bitang speelt de bal door. Klungelig pakt de la Flor de bal. de la Flor met een sublieme pass. Laßwitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Laßwitz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Klungelig pakt Týral de bal. Drzewosz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Týral. Týral krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Drzewosz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Słabosz rent richting de bal. Słabosz passt de bal met de wreef. Drzewosz geeft een hoge lob. Niţescu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Drzewosz probeert naar een medespeler te passen. Trøan bereikt de bal nog maar net als eerste. Trøan probeert naar een medespeler te passen. Niţescu rent richting de bal. Niţescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Trøan verovert de bal door een tackle van achteren. Trøan probeert naar een medespeler te passen. Finol is nu in balbezit. Niţescu rent richting de bal. Niţescu draait met de bal, schiet en ... Cazangiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.C. Milan 1899 - CF Real Borsa 1:1

41e minuut.
Green raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bircan komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Raţă rent richting de bal. Raţă geeft de bal voor. Farinha kopt de bal weg. Laßwitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Laßwitz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Milan 1899 62%, CF Real Borsa 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.C. Milan 1899 - CF Real Borsa 1:1

50e minuut.
Breda geeft de bal voor. Klungelig pakt Słabosz de bal. Raţă probeert naar een medespeler te passen. Farinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Farinha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Trøan bereikt de bal nog maar net als eerste. Branquelo is nu in balbezit. Trøan onderschept slim de pass. Trøan geeft een hoge lob. Finol springt en kopt de bal. Cazangiu bokst de bal weg. Lagendik rent richting de bal. Lagendik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Milan 1899 - CF Real Borsa 1:2

70e minuut.
Týral geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Laßwitz kopt de bal weg. Raţă rent richting de bal. Farinha rent richting de bal. Farinha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Branquelo speelt de bal door. Niţescu rent richting de bal. Niţescu passt de bal met de wreef. Daar is Finol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Finol schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
de la Flor passt de bal zonder na te denken. Daar is Týral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Týral passt de bal zonder na te denken. Laßwitz rent richting de bal. Laßwitz haalt uit met een fantastische trap. Krentusz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Słabosz geeft de bal voor. Týral bereikt de bal nog maar net als eerste. Týral probeert naar een medespeler te passen. Laßwitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Laßwitz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Milan 1899 58%, CF Real Borsa 42%.
A.C. Milan 1899 - CF Real Borsa 1:2