Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Real Borsa Lupii Negri Galsa
LIGA3 Tactiek ppd12e1
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
47.8 gemiddelde waardering 56.5
good Schieten excellent
adequate Passen solid
very good Verdedigen solid


10e minuut.
Polesi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drzewosz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Słabosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Słabosz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arzumanyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valkiala rent richting de bal. Valkiala geeft een lange en hoge pass. Preda kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Inworp. Piña met een snelle inworp. Daar is Valkiala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valkiala geeft de bal voor. Tuğracıbaşı krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Valkiala is nu in balbezit. Arzumanyan is nu in balbezit. Arzumanyan passt de bal in één keer door. Tuğracıbaşı rent richting de bal. Tuğracıbaşı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Borsa - Lupii Negri Galsa 0:1

37e minuut.
Niţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagendik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşler onderschept slim de pass. Niţescu is nu in balbezit. Niţescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Arzumanyan rent richting de bal. Arzumanyan geeft een lange en hoge pass. Tuğracıbaşı is nu in balbezit. Tuğracıbaşı schiet op doel. Krentusz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Borsa - Lupii Negri Galsa 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Borsa 59%, Lupii Negri Galsa 41%.
CF Real Borsa - Lupii Negri Galsa 0:2

57e minuut.
Kajan geeft een lange en hoge pass. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña passt de bal zonder na te denken. Preda is nu in balbezit. Preda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Trøan bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Słabosz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trøan geeft een lange en hoge pass. Niţescu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Valkiala speelt de bal door. Răcaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Preda bereikt de bal nog maar net als eerste. Preda haalt uit met een fantastische trap. Krentusz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Borsa - Lupii Negri Galsa 0:3

86e minuut.
Drzewosz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Arzumanyan de bal. Arzumanyan met een sublieme pass. Tuğracıbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğracıbaşı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Borsa 54%, Lupii Negri Galsa 46%.
CF Real Borsa - Lupii Negri Galsa 0:3