Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 17:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.43 [del]
  • Stadion: Den Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 48000
Lupii Negri Galsa CF Real Borsa
ppd12e1 Tactiek LIGA3
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
59.6 gemiddelde waardering 47.7
uitstekend Schieten redelijk
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


11e minuut.
Drzewosz is nu in balbezit. Finol is nu in balbezit. Lagendik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagendik draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zbožínek de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Drzewosz zal de hoekschop nemen. Zbožínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Lagendik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagendik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Thabet is nu in balbezit. Vannuten verovert de bal door een tackle van achteren. Piña rent richting de bal. Piña geeft een lange en hoge pass. Thabet maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Preda is nu in balbezit. Minh Bắc rent richting de bal. Preda onderschept slim de pass. Preda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Negri Galsa - CF Real Borsa 1:0

34e minuut.
Valkiala rent richting de bal. Słabosz speelt de bal door. Trøan met een sublieme pass. Finol rent richting de bal. Finol draait met de bal, schiet en ... Sosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Gümüşler passt de bal met de wreef. Valkiala bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkiala passt de bal in één keer door. Preda is nu in balbezit. Preda haalt uit met een fantastische trap. Krentusz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Vannuten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Oruclu geeft een lange en hoge pass. Vannuten onderschept slim de pass. Piña rent richting de bal. Piña geeft de bal voor. Preda krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupii Negri Galsa 37%, CF Real Borsa 63%.
Lupii Negri Galsa - CF Real Borsa 1:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Polesi met de inworp. Valkiala is nu in balbezit. Valkiala geeft een lange en hoge pass. Thabet krijgt zijn hoofd ertegen. Krentusz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Polesi onderschept slim de pass. Polesi met een sublieme pass. Preda is nu in balbezit. Preda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Negri Galsa - CF Real Borsa 2:0

59e minuut.
Vannuten heeft problemen om de bal te vangen. Oruclu onderschept slim de pass. Oruclu geeft een hoge lob. Preda bereikt de bal nog maar net als eerste. Preda schiet op doel. Krentusz bokst de bal weg.

79e minuut.
Minh Bắc passt de bal met de wreef. Drzewosz rent richting de bal. Polesi verovert de bal door een tackle van achteren. Polesi met een sublieme pass. Daar is Preda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Vannuten geeft een lange en hoge pass. Oruclu kopt de bal weg. Preda rent richting de bal. Preda draait met de bal, schiet en ... Krentusz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupii Negri Galsa 32%, CF Real Borsa 68%.
Lupii Negri Galsa - CF Real Borsa 2:0