Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LoveAndDevotion C. S Gura Humorului
433av2 Tactiek 1
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
45.2 gemiddelde waardering 49.2
very good Schieten very good
adequate Passen good
good Verdedigen good


1e minuut.
Divić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rais met een snelle inworp. Szabados bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabados schiet op doel. Paal!

9e minuut.
Daar is Xuân Trường, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šušnjar is nu in balbezit. Šušnjar geeft een hoge lob. Sözkesen is nu in balbezit. Sözkesen haalt uit met een fantastische trap. Erdős kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - C. S Gura Humorului 0:1

11e minuut.
Rais probeert naar een medespeler te passen. Rembrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembrak passt de bal met de wreef. Bolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolimowski schiet op doel. Befi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Lecluyse is nu in balbezit. Lecluyse geeft de bal voor. Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu draait met de bal, schiet en ... Erdős werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - C. S Gura Humorului 0:2

19e minuut.
Wandervogel rent richting de bal. Wandervogel geeft een hoge lob. Neguţescu geeft een hoge lob. Brink probeert de bal aan de voet te houden. Wandervogel geeft een hoge lob. Erdős bokst de bal weg.

22e minuut.
Rais is nu in balbezit. Rais geeft een lange en hoge pass. Koinousis met een sublieme pass. Rembrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembrak geeft de bal voor. Befi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szabados controleert de bal met de borst. Befi bokst de bal weg.

25e minuut.
Mihali met een snelle inworp. Lecluyse geeft een lange en hoge pass. ten Caat kopt de bal weg. Daar is Wandervogel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wandervogel geeft de bal voor. Erdős probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Šušnjar neemt vlug de vrije trap. Nahuel kopt de bal weg. Koinousis met een sublieme pass. Klungelig pakt Neguţescu de bal. Neguţescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Lecluyse met een sublieme pass. Nahuel geeft een hoge lob. Koinousis met een sublieme pass. Bolimowski is nu in balbezit. Bolimowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Wandervogel met een snelle inworp. Lecluyse rent richting de bal. Lecluyse geeft een lange en hoge pass. Neguţescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Erdős trapt de bal weg. Lecluyse rent richting de bal. Lecluyse passt de bal met de wreef. Mihali rent richting de bal. Mihali schiet op doel. Erdős probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Rembrak is nu in balbezit. Rembrak geeft een lange en hoge pass. Divić is nu in balbezit. Szabados verovert de bal door een tackle van achteren. Szabados haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Sgherri kan de bal niet met de borst controleren. Sgherri geeft een hoge lob. ten Caat is nu in balbezit. Rais geeft een lange en hoge pass. Bolimowski springt en kopt de bal. Befi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LoveAndDevotion 57%, C. S Gura Humorului 43%.
LoveAndDevotion - C. S Gura Humorului 0:2

47e minuut.
Ciucă is nu in balbezit. Szabados rent richting de bal. Sgherri verovert de bal door een tackle van achteren. Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Mihali rent richting de bal. Mihali passt de bal zonder na te denken. Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu haalt uit met een fantastische trap. Erdős maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Xuân Trường is nu in balbezit. Xuân Trường geeft een lange en hoge pass. Daar is Nahuel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wandervogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandervogel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Erdős met een harde bal richting middenveld. Bachelet is nu in balbezit. Mihali met een sublieme pass. Neguţescu rent richting de bal. Neguţescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - C. S Gura Humorului 0:3

71e minuut.
Mihali rent richting de bal. Nahuel onderschept slim de pass. Nahuel geeft een hoge lob. Szabados bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabados haalt uit met een fantastische trap. Befi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LoveAndDevotion 44%, C. S Gura Humorului 56%.
LoveAndDevotion - C. S Gura Humorului 0:3