Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C. S Gura Humorului LoveAndDevotion
1 Tactiek 433av2
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
48.5 gemiddelde waardering 45.8
solid Schieten solid
good Passen good
solid Verdedigen good


1e minuut.
Sözkesen heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chapelinho. Sözkesen raakt geblesseerd tijdens het duel. Lecluyse zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sözkesen maakt een snoekduik en kopt de bal. Erdős verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Koinousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koinousis geeft een lange en hoge pass. Sgherri rent richting de bal. Szabados verovert de bal door een tackle van achteren. Szabados haalt uit met een fantastische trap. Befi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Chapelinho is nu in balbezit. Sözkesen verovert de bal door een tackle van achteren. Sözkesen passt de bal met de wreef. Daar is Patterson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patterson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Bolimowski kopt de bal weg. Befi met een sublieme pass. Sözkesen kopt de bal weg. Patterson heeft problemen om de bal te vangen. Patterson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Lecluyse passt de bal met de wreef. Mihali is nu in balbezit. Mihali passt de bal met de wreef. Sözkesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sözkesen draait met de bal, schiet en ... Erdős verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
ten Caat geeft een hoge lob. Szabados bereikt de bal nog maar net als eerste. Divić bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabados onderschept slim de pass. Szabados haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - LoveAndDevotion 0:1

41e minuut.
Sözkesen rent richting de bal. ten Caat is nu in balbezit. Sözkesen onderschept slim de pass. Sözkesen draait met de bal, schiet en ... Erdős probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C. S Gura Humorului - LoveAndDevotion 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C. S Gura Humorului 47%, LoveAndDevotion 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C. S Gura Humorului - LoveAndDevotion 1:1

60e minuut.
Rais speelt de bal door. Rembrak rent richting de bal. Rembrak probeert naar een medespeler te passen. Ciucă rent richting de bal. Ciucă schiet op doel. Befi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Lecluyse onderschept slim de pass. Sözkesen speelt de bal door. Patterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Patterson draait met de bal, schiet en ... Erdős werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Lecluyse rent richting de bal. Lecluyse geeft de bal voor. Sözkesen is nu in balbezit. Sözkesen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chapelinho de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - LoveAndDevotion 2:1

77e minuut.
Sgherri geeft de bal voor. Inworp. Rais met een snelle inworp. Szabados rent richting de bal. Szabados draait met de bal, schiet en ... Befi bokst de bal weg.

84e minuut.
Šušnjar probeert naar een medespeler te passen. Rais is nu in balbezit. Rais geeft een hoge lob. Ciucă rent richting de bal. Ciucă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Brink passt de bal zonder na te denken. Rembrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembrak passt de bal met de wreef. Ciucă rent richting de bal. Ciucă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C. S Gura Humorului 53%, LoveAndDevotion 47%.
C. S Gura Humorului - LoveAndDevotion 2:1