Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AllTech Pro ARSENAL CITY
pro1 Tactiek tct
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
38.1 gemiddelde waardering 51.1
average Schieten excellent
adequate Passen good
average Verdedigen very good


1e minuut.
Kościuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubravica onderschept slim de pass. Dubravica geeft de bal voor. Torriente is nu in balbezit. Torriente haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Świerniak geeft een hoge lob. Cicvok kopt de bal weg. Şoiman probeert de bal aan de voet te houden. Torriente is nu in balbezit. Torriente haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Daar is Dubravica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubravica geeft de bal voor. Şoiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Torriente is nu in balbezit. Torriente draait met de bal, schiet en ... Crivac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Verstraete heeft problemen om de bal te vangen. Niedźwiecki rent richting de bal. Torriente verovert de bal door een tackle van achteren. Torriente haalt uit met een fantastische trap. Şoiman probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AllTech Pro - ARSENAL CITY 0:1

13e minuut.
Dubravica controleert de bal met de borst. Dubravica speelt de bal door. Torriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Torriente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AllTech Pro - ARSENAL CITY 0:2

14e minuut.
Aguerreverre geeft een lange en hoge pass. Niedźwiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedźwiecki passt de bal met de wreef. Dubravica rent richting de bal. Dubravica schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Crivac met een sublieme pass. Dubravica kopt de bal weg. Cicvok bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicvok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AllTech Pro - ARSENAL CITY 0:3

16e minuut.
Ursu passt de bal in één keer door. Verstraete probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Torriente is nu in balbezit. Cicvok bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicvok draait met de bal, schiet en ... Crivac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Pinter onderschept slim de pass. Pinter probeert naar een medespeler te passen. Torriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Torriente draait met de bal, schiet en ... Crivac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AllTech Pro - ARSENAL CITY 0:4

23e minuut.
Dubravica rent richting de bal. Dubravica geeft de bal voor. Aguerreverre probeert de bal aan de voet te houden. Cicvok rent richting de bal. Cicvok schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Louža onderschept slim de pass. Dubravica is nu in balbezit. Dubravica geeft de bal voor. Torriente rent richting de bal. Torriente draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Şoiman kopt de bal weg. Klungelig pakt Verstraete de bal. Torriente is nu in balbezit. Torriente draait met de bal, schiet en ... Crivac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AllTech Pro - ARSENAL CITY 0:5

32e minuut.
Dubravica bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Dubravica de bal. Dubravica passt de bal met de wreef. Torriente rent richting de bal. Torriente draait met de bal, schiet en ... Crivac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Świerniak is nu in balbezit. Świerniak geeft een hoge lob. Şoiman heeft problemen om de bal te vangen. Torriente is nu in balbezit. Torriente schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AllTech Pro 65%, ARSENAL CITY 35%.
AllTech Pro - ARSENAL CITY 0:5

48e minuut.
Dubravica speelt de bal door. Aguerreverre heeft problemen om de bal te vangen. Aguerreverre met een sublieme pass. Cicvok bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicvok schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Şoiman de bal. Torriente is nu in balbezit. Torriente haalt uit met een fantastische trap. Crivac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AllTech Pro - ARSENAL CITY 0:6

51e minuut.
Cicvok is nu in balbezit. Cicvok passt de bal in één keer door. Torriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Torriente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AllTech Pro - ARSENAL CITY 0:7

53e minuut.
Świerniak probeert naar een medespeler te passen. Holmen is nu in balbezit. Holmen passt de bal met de wreef. Cicvok is nu in balbezit. Cicvok draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Holmen met een sublieme pass. Torriente is nu in balbezit. Torriente passt de bal zonder na te denken. Cicvok bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicvok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Cicvok passt de bal met de wreef. Holmen rent richting de bal. Holmen met een sublieme pass. Torriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Torriente haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Holmen passt de bal in één keer door. Torriente rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şoiman. Torriente raakt geblesseerd tijdens het duel. Dubravica wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cicvok is nu in balbezit. Cicvok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AllTech Pro - ARSENAL CITY 0:8

66e minuut.
Cicvok passt de bal in één keer door. Torriente is nu in balbezit. Torriente speelt de bal door. Cicvok rent richting de bal. Cicvok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan passt de bal met de wreef. Cicvok rent richting de bal. Cicvok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Dubravica kopt de bal weg. Aguerreverre rent richting de bal. Aguerreverre speelt de bal door. Daar is Cicvok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cicvok draait met de bal, schiet en ... Paal!

74e minuut.
Aguerreverre heeft problemen om de bal te vangen. Cicvok is nu in balbezit. Cicvok draait met de bal, schiet en ... Simion probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Crivac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AllTech Pro - ARSENAL CITY 0:9

78e minuut.
Holmen passt de bal zonder na te denken. Dubravica speelt de bal door. Cicvok rent richting de bal. Cicvok haalt uit met een fantastische trap. Crivac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AllTech Pro - ARSENAL CITY 0:10

80e minuut.
Crivac met een sublieme pass. Holmen probeert de bal met de borst te controleren. Holmen passt de bal in één keer door. Torriente rent richting de bal. Torriente draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Simion verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Buscan heeft problemen om de bal te vangen. Aguerreverre is nu in balbezit. Aguerreverre met een sublieme pass. Cicvok bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicvok schiet op doel. Crivac bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AllTech Pro 73%, ARSENAL CITY 27%.
AllTech Pro - ARSENAL CITY 0:10