Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C. S Gura Humorului CF Real Borsa
1 Tactiek LIGA3
46% Balbezit 54%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 10
50.4 gemiddelde waardering 45.5
excellent Schieten good
good Passen adequate
good Verdedigen solid


2e minuut.
Neguţescu onderschept slim de pass. Neguţescu passt de bal met de wreef. Sözkesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sözkesen draait met de bal, schiet en ... Krentusz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Lecluyse bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecluyse speelt de bal door. Răcaru geeft de bal voor. Trøan is nu in balbezit. Trøan geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Šušnjar geeft een lange en hoge pass. Drzewosz geeft een lange en hoge pass. Niţescu is nu in balbezit. Niţescu schiet op doel. Befi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - CF Real Borsa 0:1

7e minuut.
Mihali geeft de bal voor. Neguţescu rent richting de bal. Răcaru rent richting de bal. Neguţescu onderschept slim de pass. Neguţescu haalt uit met een fantastische trap. Krentusz bokst de bal weg. Daar is Breda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neguţescu is nu in balbezit. Neguţescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C. S Gura Humorului - CF Real Borsa 1:1

11e minuut.
Mihali speelt de bal door. Lecluyse rent richting de bal. Lecluyse speelt de bal door. Neguţescu is nu in balbezit. Neguţescu haalt uit met een fantastische trap. Krentusz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Klungelig pakt Trøan de bal. Inworp. Słabosz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trøan geeft de bal voor. Niţescu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Neguţescu is nu in balbezit. Vannuten bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Neguţescu draait met de bal, schiet en ... Krentusz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - CF Real Borsa 2:1

34e minuut.
Trøan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Niţescu de bal. Xuân Trường rent richting de bal. Niţescu onderschept slim de pass. Niţescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Trøan geeft de bal voor. Lagendik kopt de bal weg. Daar is Divić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Finol is nu in balbezit. Finol schiet op doel. Befi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C. S Gura Humorului 45%, CF Real Borsa 55%.
C. S Gura Humorului - CF Real Borsa 2:1

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wandervogel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Lecluyse de bal. Lecluyse geeft de bal voor. Vannuten probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Neguţescu is nu in balbezit. Neguţescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - CF Real Borsa 3:1

51e minuut.
Lecluyse passt de bal met de wreef. Wandervogel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drzewosz. Drzewosz krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Trøan rent richting de bal. Trøan geeft de bal voor. Finol kopt de bal weg. Niţescu is nu in balbezit. Niţescu schiet op doel. Befi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Niţescu is nu in balbezit. Niţescu geeft een hoge lob. Xuân Trường heeft problemen om de bal te vangen. Niţescu rent richting de bal. Niţescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Klungelig pakt Finol de bal. Bachelet onderschept slim de pass. Niţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţescu schiet op doel. Befi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - CF Real Borsa 3:2

88e minuut.
Mihali heeft problemen om de bal te vangen. Mihali passt de bal in één keer door. Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sözkesen is nu in balbezit. Sözkesen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Neguţescu is nu in balbezit. Neguţescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - CF Real Borsa 4:2

90e minuut.
Wandervogel met de inworp. Lecluyse bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecluyse passt de bal zonder na te denken. Neguţescu is nu in balbezit. Neguţescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C. S Gura Humorului 44%, CF Real Borsa 56%.
C. S Gura Humorului - CF Real Borsa 4:2