Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Real Borsa C. S Gura Humorului
LIGA3 Tactiek 1
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 1
46.7 gemiddelde waardering 51.3
good Schieten very good
adequate Passen good
good Verdedigen solid


4e minuut.
Lecluyse verovert de bal door een tackle van achteren. Lecluyse met een sublieme pass. Sözkesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sözkesen draait met de bal, schiet en ... Krentusz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Trøan bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trøan met de inworp. Słabosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trøan geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Lecluyse probeert naar een medespeler te passen. Mihali is nu in balbezit. Słabosz begaat een overtreding. Słabosz krijgt een gele kaart. Mihali raakt geblesseerd tijdens het duel. Mihali zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Neguţescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Lecluyse bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecluyse geeft een lange en hoge pass. Răcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Neguţescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sözkesen is nu in balbezit. Sözkesen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Inworp. Mihali met de inworp. Lecluyse bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecluyse probeert naar een medespeler te passen. Neguţescu is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Borsa 65%, C. S Gura Humorului 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF Real Borsa - C. S Gura Humorului 0:0

48e minuut.
Słabosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Słabosz met een sublieme pass. Trøan is nu in balbezit. Trøan geeft een lange en hoge pass. Niţescu rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Breda is nu in balbezit. Neguţescu onderschept slim de pass. Sözkesen rent richting de bal. Sözkesen haalt uit met een fantastische trap. Krentusz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Sözkesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sözkesen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Borsa - C. S Gura Humorului 0:1

70e minuut.
Breda verovert de bal door een tackle van achteren. Breda geeft de bal voor. Trøan bereikt de bal nog maar net als eerste. Trøan geeft een hoge lob. Niţescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Trøan bereikt de bal nog maar net als eerste. Trøan probeert naar een medespeler te passen. Xuân Trường rent richting de bal. Finol verovert de bal door een tackle van achteren. Finol geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF Real Borsa - C. S Gura Humorului 1:1

75e minuut.
Lagendik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Trøan de bal. Trøan met een sublieme pass. Niţescu is nu in balbezit. Niţescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Sgherri is nu in balbezit. Finol onderschept slim de pass. Divić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Finol is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Niţescu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Borsa - C. S Gura Humorului 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Borsa 47%, C. S Gura Humorului 53%.
CF Real Borsa - C. S Gura Humorului 2:1