Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 17:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.43 [del]
  • Stadion: Den Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 48000
Lupii Negri Galsa LoveAndDevotion
ppd12e1 Tactiek 433av2
57% Balbezit 43%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
58.1 gemiddelde waardering 46.3
formidabel Schieten solide
solide Passen goed
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Kajan speelt de bal door. Piña geeft een lange en hoge pass. Daar is Chapelinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preda rent richting de bal. Preda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
ten Caat met een sublieme pass. Valkiala speelt de bal door. Preda heeft problemen om de bal te vangen. Preda draait met de bal, schiet en ... Erdős maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Negri Galsa - LoveAndDevotion 1:0

26e minuut.
Valkiala rent richting de bal. Valkiala passt de bal zonder na te denken. Preda is nu in balbezit. Preda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Negri Galsa - LoveAndDevotion 2:0

30e minuut.
Tuğracıbaşı springt en kopt de bal. De bal rolt over de achterlijn. Erdős trapt de bal weg. Arzumanyan kopt de bal weg. Tuğracıbaşı rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Gümüşler rent richting de bal. Gümüşler geeft een hoge lob. ten Caat rent richting de bal. Preda rent richting de bal. Preda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nahuel heeft problemen om de bal te vangen. Tuğracıbaşı rent richting de bal. Tuğracıbaşı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Negri Galsa - LoveAndDevotion 3:0

45e minuut.
Tuğracıbaşı kopt de bal weg. Valkiala rent richting de bal. Preda heeft problemen om de bal te vangen. Preda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Negri Galsa - LoveAndDevotion 4:0

45e minuut.
Bolimowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupii Negri Galsa 33%, LoveAndDevotion 67%.
Lupii Negri Galsa - LoveAndDevotion 4:0

53e minuut.
Gümüşler geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koinousis met een snelle inworp. Rembrak is nu in balbezit. Rembrak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Chapelinho speelt de bal door. Rais is nu in balbezit. Rais speelt de bal door. Bolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolimowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
ten Caat passt de bal met de wreef. Rais rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valkiala. Valkiala krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Krasicki rent richting de bal. Krasicki geeft de bal voor. Preda is nu in balbezit. Preda schiet op doel. Erdős werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Negri Galsa - LoveAndDevotion 5:0

69e minuut.
Valkiala rent richting de bal. Valkiala passt de bal met de wreef. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña geeft een hoge lob. Tuğracıbaşı krijgt zijn hoofd ertegen. Erdős bokst de bal weg. Preda rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Negri Galsa - LoveAndDevotion 6:0

76e minuut.
Arzumanyan probeert naar een medespeler te passen. Valkiala is nu in balbezit. Valkiala passt de bal met de wreef. Piña is nu in balbezit. Piña geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Valkiala geeft een lange en hoge pass. ten Caat probeert naar een medespeler te passen. Kajan rent richting de bal. Szabados verovert de bal door een tackle van achteren. Szabados schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Szabat onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arzumanyan met een snelle inworp. Valkiala bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkiala geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupii Negri Galsa 58%, LoveAndDevotion 42%.
Lupii Negri Galsa - LoveAndDevotion 6:0