Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LoveAndDevotion Lupii Negri Galsa
433av2 Tactiek ppd12e1
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 56.8
solid Schieten excellent
good Passen good
solid Verdedigen very good


22e minuut.
Arzumanyan passt de bal in één keer door. Preda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahuel is nu in balbezit. Preda verovert de bal door een tackle van achteren. Preda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - Lupii Negri Galsa 0:1

27e minuut.
Arzumanyan met een sublieme pass. Oruclu probeert naar een medespeler te passen. Preda bereikt de bal nog maar net als eerste. Preda draait met de bal, schiet en ... Erdős maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - Lupii Negri Galsa 0:2

36e minuut.
Klungelig pakt Ciucă de bal. Zbožínek rent richting de bal. Szabados onderschept slim de pass. Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Krasicki geeft een lange en hoge pass. Polesi kopt de bal weg. Arzumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Preda bereikt de bal nog maar net als eerste. Preda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - Lupii Negri Galsa 0:3

45e minuut.
Rais geeft de bal voor. Rembrak is nu in balbezit. Rembrak passt de bal in één keer door. Bolimowski is nu in balbezit. Bolimowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - Lupii Negri Galsa 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LoveAndDevotion 58%, Lupii Negri Galsa 42%.
LoveAndDevotion - Lupii Negri Galsa 1:3

46e minuut.
Arzumanyan rent richting de bal. Preda is nu in balbezit. Arzumanyan probeert naar een medespeler te passen. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Krasicki geeft de bal voor. Tuğracıbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Brink begaat een overtreding. Tuğracıbaşı moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Tuğracıbaşı kan niet meer verder spelen. Thabet komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Rais is nu in balbezit. Rais geeft de bal voor. Klungelig pakt Zbožínek de bal. Bolimowski rent richting de bal. Bolimowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Polesi is nu in balbezit. Polesi speelt de bal door. Oruclu rent richting de bal. Preda is nu in balbezit. Preda draait met de bal, schiet en ... Erdős kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Chapelinho is nu in balbezit. Arzumanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Arzumanyan speelt de bal door. Preda is nu in balbezit. Preda haalt uit met een fantastische trap. Erdős probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet draait met de bal, schiet en ... Erdős bokst de bal weg.

65e minuut.
Arzumanyan geeft een hoge lob. ten Caat rent richting de bal. Thabet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Thabet krijgt een gele kaart. ten Caat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Erdős met een snel genomen vrije trap. Gümüşler geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Thabet maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Rembrak passt de bal met de wreef. Daar is Gümüşler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolimowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bolimowski draait met de bal, schiet en ... Sosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - Lupii Negri Galsa 2:3

72e minuut.
ten Caat geeft de bal voor. Inworp. Kajan met een snelle inworp. Arzumanyan rent richting de bal. Arzumanyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bolimowski stond buitenspel. Oruclu neemt vlug de vrije trap. Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet haalt uit met een fantastische trap. Erdős werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - Lupii Negri Galsa 2:4

90e minuut.
Koinousis speelt de bal door. Rembrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembrak speelt de bal door. Bolimowski rent richting de bal. Bolimowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LoveAndDevotion 54%, Lupii Negri Galsa 46%.
LoveAndDevotion - Lupii Negri Galsa 2:4