Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 17:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.43 [del]
  • Stadion: SanSiro
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 21047
A.C. Milan 1899 AllTech Pro
5311 Tactiek pro1
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 38.7
formidabel Schieten matig
solide Passen matig
goed Verdedigen matig


5e minuut.
Týral kopt de bal weg. Farinha rent richting de bal. Simion bereikt de bal nog maar net als eerste. Farinha verovert de bal door een tackle van achteren. Farinha draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Raţă zal de hoekschop nemen. Farinha maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Milan 1899 - AllTech Pro 1:0

14e minuut.
Sobrecueva is nu in balbezit. Sobrecueva geeft de bal voor. Plumb is nu in balbezit. Plumb schiet op doel. Crivac probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Milan 1899 - AllTech Pro 2:0

17e minuut.
Verstraete is nu in balbezit. Verstraete speelt de bal door. Raţă met een sublieme pass. Farinha is nu in balbezit. Farinha schiet op doel. Crivac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Plumb rent richting de bal. Şoiman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Plumb is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Makoś zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Farinha springt en kopt de bal. Daar is Simion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farinha is nu in balbezit. Farinha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Makoś passt de bal in één keer door. Týral is nu in balbezit. Týral passt de bal in één keer door. Plumb is nu in balbezit. Plumb haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Buscan is nu in balbezit. Buscan geeft een lange en hoge pass. Branquelo geeft een lange en hoge pass. Luntraru is nu in balbezit. Luntraru haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Cazangiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cazangiu met een sublieme pass. Plumb kopt de bal weg. Farinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Farinha haalt uit met een fantastische trap. Crivac bokst de bal weg.

38e minuut.
Verstraete heeft problemen om de bal te vangen. Makoś met een sublieme pass. Farinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Farinha haalt uit met een fantastische trap. Crivac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Milan 1899 - AllTech Pro 3:0

43e minuut.
Crivac met een sublieme pass. Týral is nu in balbezit. Týral geeft een hoge lob. Plumb is nu in balbezit. Plumb draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Milan 1899 - AllTech Pro 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Milan 1899 43%, AllTech Pro 57%.
A.C. Milan 1899 - AllTech Pro 4:0

51e minuut.
Raţă is nu in balbezit. Raţă passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Farinha de bal. Farinha draait met de bal, schiet en ... Crivac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Milan 1899 - AllTech Pro 5:0

53e minuut.
Verstraete bereikt de bal nog maar net als eerste. Týral speelt de bal door. Raţă met een sublieme pass. Plumb bereikt de bal nog maar net als eerste. Plumb draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ursu probeert naar een medespeler te passen. Týral geeft een lange en hoge pass. Plumb rent richting de bal. Plumb haalt uit met een fantastische trap. Crivac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Milan 1899 - AllTech Pro 6:0

60e minuut.
Raţă passt de bal zonder na te denken. Simion rent richting de bal. Farinha onderschept slim de pass. Farinha schiet op doel. Crivac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Milan 1899 - AllTech Pro 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Milan 1899 46%, AllTech Pro 54%.
A.C. Milan 1899 - AllTech Pro 7:0