Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 17:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.43 [del]
  • Stadion: CYTY Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 13251
ARSENAL CITY DC&C TEAM SLATINA
tct Tactiek non-combat
46% Balbezit 54%
13% Spel op eigen helft 87%
49 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 49
solide Schieten goed
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen solide


3e minuut.
Klungelig pakt Dubravica de bal. Dubravica met een sublieme pass. Torriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Torriente draait met de bal, schiet en ... Akpınar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - DC&C TEAM SLATINA 1:0

7e minuut.
Dubravica bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubravica geeft een lange en hoge pass. Wdowczyk is nu in balbezit. Wdowczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Aguerreverre met de inworp. Daar is Dubravica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubravica speelt de bal door. Klungelig pakt Torriente de bal. Torriente haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Mirea geeft een hoge lob. Dubravica kopt de bal weg. Aguerreverre rent richting de bal. Aguerreverre geeft een lange en hoge pass. Torriente maakt een snoekduik en kopt de bal. Akpınar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Torriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Torriente schiet op doel. Akpınar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - DC&C TEAM SLATINA 2:0

21e minuut.
Dubravica verovert de bal door een tackle van achteren. Dubravica probeert naar een medespeler te passen. Aguerreverre met een sublieme pass. Torriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Torriente draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daar is Wdowczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wdowczyk passt de bal zonder na te denken. Torriente rent richting de bal. Torriente haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Kumbálek geeft de bal voor. Aptsiauri geeft een hoge lob. Teodorescu rent richting de bal. Torriente verovert de bal door een tackle van achteren. Torriente schiet op doel. Akpınar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Akpınar speelt de bal door. Dubravica kopt de bal weg. Teodorescu is nu in balbezit. Wdowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wdowczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Holmen probeert naar een medespeler te passen. Torriente rent richting de bal. Torriente speelt de bal door. Wdowczyk rent richting de bal. Wdowczyk haalt uit met een fantastische trap. Akpınar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Aptsiauri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aguerreverre speelt de bal door. Holmen speelt de bal door. Torriente is nu in balbezit. Torriente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - DC&C TEAM SLATINA 3:0

33e minuut.
Aguerreverre met de inworp. Dubravica rent richting de bal. Dubravica geeft de bal voor. Wdowczyk is nu in balbezit. Wdowczyk haalt uit met een fantastische trap. Akpınar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Torriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Torriente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - DC&C TEAM SLATINA 4:0

38e minuut.
Aguerreverre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dubravica met een sublieme pass. Torriente rent richting de bal. Torriente draait met de bal, schiet en ... Akpınar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - DC&C TEAM SLATINA 5:0

39e minuut.
Mirea rent richting de bal. Mirea geeft een hoge lob. Torriente is nu in balbezit. Torriente draait met de bal, schiet en ... Akpınar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Aptsiauri onderschept slim de pass. Aptsiauri passt de bal met de wreef. Wdowczyk is nu in balbezit. Wdowczyk draait met de bal, schiet en ... Akpınar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - DC&C TEAM SLATINA 6:0

45e minuut.
Doroftei kopt de bal weg. Klungelig pakt Teodorescu de bal. Torriente is nu in balbezit. Torriente draait met de bal, schiet en ... Akpınar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Akpınar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Akpınar speelt de bal door. Doroftei heeft problemen om de bal te vangen. Doroftei speelt de bal door. Wdowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wdowczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARSENAL CITY 14%, DC&C TEAM SLATINA 86%.
ARSENAL CITY - DC&C TEAM SLATINA 6:0

49e minuut.
Aguerreverre geeft een lange en hoge pass. Akpınar met een sublieme pass. Doroftei kopt de bal weg. Klungelig pakt Torriente de bal. Torriente draait met de bal, schiet en ... Akpınar bokst de bal weg. Klungelig pakt Wdowczyk de bal. Wdowczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - DC&C TEAM SLATINA 7:0

51e minuut.
Dubravica geeft een lange en hoge pass. Torriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Wdowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wdowczyk draait met de bal, schiet en ... Akpınar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Holmen heeft problemen om de bal te vangen. Holmen probeert naar een medespeler te passen. Torriente heeft problemen om de bal te vangen. Torriente draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Folea geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dubravica met de inworp. Aguerreverre rent richting de bal. Aguerreverre geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Torriente rent richting de bal. Torriente haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - DC&C TEAM SLATINA 8:0

56e minuut.
Dubravica probeert naar een medespeler te passen. Holmen rent richting de bal. Holmen speelt de bal door. Wdowczyk is nu in balbezit. Wdowczyk draait met de bal, schiet en ... Akpınar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - DC&C TEAM SLATINA 9:0

57e minuut.
Dubravica rent richting de bal. Met opzet legt Kumbálek zijn tegenspeler op de grond. Dubravica is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dubravica zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wdowczyk rent richting de bal. Wdowczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Inworp. Aguerreverre met een snelle inworp. Kumbálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubravica onderschept slim de pass. Dubravica geeft een hoge lob. Akpınar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Wdowczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wdowczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - DC&C TEAM SLATINA 10:0

63e minuut.
Aguerreverre is nu in balbezit. Aguerreverre passt de bal zonder na te denken. Daar is Torriente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torriente schiet op doel. Akpınar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - DC&C TEAM SLATINA 11:0

64e minuut.
Doroftei rent richting de bal. Torriente verovert de bal door een tackle van achteren. Teodorescu is nu in balbezit. Torriente verovert de bal door een tackle van achteren. Torriente schiet op doel. Akpınar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Dubravica is nu in balbezit. Dubravica passt de bal zonder na te denken. Torriente heeft problemen om de bal te vangen. Torriente schiet op doel. Akpınar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - DC&C TEAM SLATINA 12:0

68e minuut.
Folea geeft een hoge lob. Holmen kopt de bal weg. Torriente rent richting de bal. Torriente draait met de bal, schiet en ... Akpınar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - DC&C TEAM SLATINA 13:0

69e minuut.
Mirea geeft een lange en hoge pass. Daar is Dubravica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubravica passt de bal in één keer door. Torriente is nu in balbezit. Torriente schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Kumbálek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wdowczyk rent richting de bal. Wdowczyk geeft een hoge lob. Torriente rent richting de bal. Torriente haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Torriente rent richting de bal. Torriente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - DC&C TEAM SLATINA 14:0

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aguerreverre geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wdowczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Torriente rent richting de bal. Torriente schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Doroftei is nu in balbezit. Dubravica verovert de bal door een tackle van achteren. Dubravica passt de bal met de wreef. Torriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Torriente schiet op doel. Akpınar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Holmen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Torriente springt en kopt de bal. Akpınar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - DC&C TEAM SLATINA 15:0

80e minuut.
Dubravica geeft een hoge lob. Holmen is nu in balbezit. Torriente is nu in balbezit. Torriente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - DC&C TEAM SLATINA 16:0

80e minuut.
Teodorescu probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aguerreverre neemt de hoekschop. Holmen rent richting de bal. Holmen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Torriente rent richting de bal. Torriente haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kumbálek heeft problemen om de bal te vangen. Aguerreverre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguerreverre haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - DC&C TEAM SLATINA 17:0

82e minuut.
Dubravica speelt de bal door. Torriente speelt de bal door. Wdowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wdowczyk draait met de bal, schiet en ... Akpınar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - DC&C TEAM SLATINA 18:0

87e minuut.
Torriente rent richting de bal. Teodorescu met een sublieme pass. Wdowczyk rent richting de bal. Wdowczyk schiet op doel. Akpınar probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Aguerreverre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dubravica geeft de bal voor. Wdowczyk kopt de bal weg. Torriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Torriente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - DC&C TEAM SLATINA 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARSENAL CITY 12%, DC&C TEAM SLATINA 88%.
ARSENAL CITY - DC&C TEAM SLATINA 19:0