Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DC&C TEAM SLATINA ARSENAL CITY
non-combat Tactiek tct
46% Balbezit 54%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 49
good Schieten solid
adequate Passen good
good Verdedigen solid


4e minuut.
Torriente rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aguerreverre geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wdowczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - ARSENAL CITY 0:1

9e minuut.
Dubravica onderschept slim de pass. Dubravica met een sublieme pass. Aguerreverre speelt de bal door. Torriente rent richting de bal. Torriente draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wdowczyk is nu in balbezit. Wdowczyk draait met de bal, schiet en ... Akpınar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - ARSENAL CITY 0:2

11e minuut.
Doroftei verovert de bal door een tackle van achteren. Świerniak verovert de bal door een tackle van achteren. Świerniak geeft een hoge lob. Wdowczyk springt en kopt de bal. Akpınar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - ARSENAL CITY 0:3

16e minuut.
Aguerreverre probeert de bal aan de voet te houden. Holmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmen passt de bal zonder na te denken. Aguerreverre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguerreverre geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Aguerreverre passt de bal met de wreef. Torriente rent richting de bal. Dubravica speelt de bal door. Wdowczyk rent richting de bal. Wdowczyk schiet op doel. Akpınar bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Teodorescu rent richting de bal. Aguerreverre onderschept slim de pass. Aguerreverre geeft de bal voor. Wdowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wdowczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Teodorescu probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aguerreverre met een snelle inworp. Holmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmen geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bălaşa probeert de bal aan de voet te houden. Aguerreverre speelt de bal door. Wdowczyk heeft problemen om de bal te vangen. Wdowczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - ARSENAL CITY 0:4

22e minuut.
Świerniak probeert naar een medespeler te passen. Limani is nu in balbezit. Limani speelt de bal door. Torriente heeft problemen om de bal te vangen. Torriente haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Aguerreverre speelt de bal door. Daar is Wdowczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wdowczyk passt de bal zonder na te denken. Torriente rent richting de bal. Torriente haalt uit met een fantastische trap. Akpınar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Kumbálek geeft een lange en hoge pass. Holmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmen passt de bal met de wreef. Dubravica rent richting de bal. Dubravica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Torriente onderschept slim de pass. Torriente passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wdowczyk de bal. Wdowczyk draait met de bal, schiet en ... Akpınar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Torriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Torriente draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Akpınar trapt de bal weg. Aguerreverre kopt de bal weg. Torriente rent richting de bal. Torriente schiet op doel. Akpınar bokst de bal weg. Teodorescu verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Teodorescu passt de bal met de wreef. Dubravica is nu in balbezit. Dubravica passt de bal met de wreef. Torriente rent richting de bal. Torriente haalt uit met een fantastische trap. Akpınar bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DC&C TEAM SLATINA 87%, ARSENAL CITY 13%.
DC&C TEAM SLATINA - ARSENAL CITY 0:4

53e minuut.
Holmen passt de bal met de wreef. Dubravica is nu in balbezit. Dubravica probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Torriente de bal. Torriente draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălaşa geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Aguerreverre met de inworp. Wdowczyk rent richting de bal. Wdowczyk draait met de bal, schiet en ... Akpınar bokst de bal weg.

67e minuut.
Wdowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wdowczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wdowczyk neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Akpınar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - ARSENAL CITY 0:5

68e minuut.
Aguerreverre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Holmen is nu in balbezit. Holmen geeft een lange en hoge pass. Dubravica bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubravica schiet op doel. Akpınar bokst de bal weg. Torriente is nu in balbezit. Torriente draait met de bal, schiet en ... Paal!

70e minuut.
Torriente rent richting de bal. Torriente passt de bal in één keer door. Wdowczyk is nu in balbezit. Wdowczyk haalt uit met een fantastische trap. Akpınar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - ARSENAL CITY 0:6

76e minuut.
Teodorescu passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aguerreverre neemt de hoekschop. Wdowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wdowczyk haalt uit met een fantastische trap. Akpınar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Kumbálek rent richting de bal. Holmen verovert de bal door een tackle van achteren. Holmen geeft de bal voor. Torriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Torriente haalt uit met een fantastische trap. Akpınar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Holmen rent richting de bal. Holmen met een sublieme pass. Torriente is nu in balbezit. Torriente draait met de bal, schiet en ... Akpınar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Klungelig pakt Torriente de bal. Torriente passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wdowczyk de bal. Wdowczyk haalt uit met een fantastische trap. Akpınar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - ARSENAL CITY 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DC&C TEAM SLATINA 80%, ARSENAL CITY 20%.
DC&C TEAM SLATINA - ARSENAL CITY 0:7