Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
deportivo pitesti ARSENAL ORADEA
test Tactiek nellu
47% Balbezit 53%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
55.4 gemiddelde waardering 54.5
very good Schieten formidable
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Rabelo probeert de bal aan de voet te houden. Bilicic maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Zolowski de bal. Zielaskiewicz is nu in balbezit. Zielaskiewicz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Delcid de bal onder controle te krijgen. Bilicic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Sălăgeanu rent richting de bal. Sălăgeanu passt de bal zonder na te denken. Pavelescu probeert naar een medespeler te passen. Kopaczewski is nu in balbezit. Kopaczewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu passt de bal in één keer door. Zielaskiewicz rent richting de bal. Zielaskiewicz schiet op doel. Bilicic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Romeo passt de bal zonder na te denken. Vilhunen rent richting de bal. Mărgăritescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopićević onderschept slim de pass. Lopićević haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Zolowski heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rabelo. Zolowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. İsabeyli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kopaczewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Romeo passt de bal zonder na te denken. Laár rent richting de bal. Laár speelt de bal door. Bartkowski is nu in balbezit. Bartkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Daar is Fininho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zielaskiewicz rent richting de bal. Zielaskiewicz probeert naar een medespeler te passen. Kopaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaczewski haalt uit met een fantastische trap. Bilicic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Rabelo passt de bal met de wreef. Vilhunen rent richting de bal. Vilhunen geeft een hoge lob. Bartkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Lopićević de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Huibregts verovert de bal door een tackle van achteren. Huibregts geeft een hoge lob. Zolowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolowski haalt uit met een fantastische trap. Bilicic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo pitesti - ARSENAL ORADEA 1:0

36e minuut.
Feljić probeert naar een medespeler te passen. Rabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kopaczewski. Kopaczewski krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Laár rent richting de bal. Esen verovert de bal door een tackle van achteren. Pavelescu speelt de bal door. Zielaskiewicz rent richting de bal. Zielaskiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Tortolero speelt de bal door. Huibregts geeft de bal voor. Rabelo heeft problemen om de bal te vangen. Zolowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deportivo pitesti 40%, ARSENAL ORADEA 60%.
deportivo pitesti - ARSENAL ORADEA 1:0

49e minuut.
Romeo geeft een hoge lob. Lopićević kopt de bal weg. Vilhunen rent richting de bal. Vilhunen geeft de bal voor. Bartkowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
deportivo pitesti - ARSENAL ORADEA 1:1

76e minuut.
Romeo probeert naar een medespeler te passen. Vilhunen is nu in balbezit. Vilhunen passt de bal zonder na te denken. Bartkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
İsabeyli rent richting de bal. Pavelescu rent richting de bal. Pavelescu passt de bal met de wreef. Zolowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
İsabeyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu geeft een hoge lob. Fininho kan de bal niet met de borst controleren. Zielaskiewicz is nu in balbezit. Zielaskiewicz schiet op doel. Bilicic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deportivo pitesti 39%, ARSENAL ORADEA 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
deportivo pitesti - ARSENAL ORADEA 1:1