Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fontdor Gerona Pamfletarii Oropsiti
Experimental 433 Tactiek hopatropacosde@
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
65.7 gemiddelde waardering 57.7
zeer goed Schieten solide
solide Passen solide
uitmuntend Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Klungelig pakt Tilki de bal. Babenkov rent richting de bal. Tilki verovert de bal door een tackle van achteren. Tilki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fontdor Gerona - Pamfletarii Oropsiti 1:0

11e minuut.
Korbut geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Montealegre kopt de bal weg. Tilki is nu in balbezit. Akkersdijk bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkersdijk haalt uit met een fantastische trap. Mârzoi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Phillips geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lončar met een snelle inworp. Montealegre rent richting de bal. Montealegre schiet op doel. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Phillips onderschept slim de pass. Korbut rent richting de bal. Korbut passt de bal met de wreef. Tilki is nu in balbezit. Tilki draait met de bal, schiet en ... Mârzoi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Kaszubski met een sublieme pass. Fernández geeft een lange en hoge pass. Timola rent richting de bal. Montealegre verovert de bal door een tackle van achteren. Montealegre draait met de bal, schiet en ... Mârzoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fontdor Gerona 55%, Pamfletarii Oropsiti 45%.
Fontdor Gerona - Pamfletarii Oropsiti 1:0

48e minuut.
Dębek kopt de bal weg. Bruneau rent richting de bal. Bruneau passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bjørn de bal. Bjørn schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Bruneau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruneau passt de bal met de wreef. Contreras rent richting de bal. Contreras geeft de bal voor. Bjørn krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Banana rent richting de bal. Banana probeert naar een medespeler te passen. Lončar is nu in balbezit. Montealegre rent richting de bal. Montealegre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Fernández probeert naar een medespeler te passen. Lončar is nu in balbezit. Lončar passt de bal met de wreef. Montealegre rent richting de bal. Montealegre haalt uit met een fantastische trap. Mârzoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Montealegre onderschept slim de pass. Timola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montealegre raakt geblesseerd tijdens het duel. Tyrajski komt het veld opgelopen. Akkersdijk komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Banana passt de bal zonder na te denken. Babenkov is nu in balbezit. Akkersdijk onderschept slim de pass. Akkersdijk haalt uit met een fantastische trap. Mârzoi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fontdor Gerona - Pamfletarii Oropsiti 2:0

74e minuut.
Tyrajski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bjørn is nu in balbezit. Lončar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lončar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fontdor Gerona 58%, Pamfletarii Oropsiti 42%.
Fontdor Gerona - Pamfletarii Oropsiti 2:0