Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Corvinul 1921 sexy team dragasani
5-2-1-2 Tactiek 343
45% Balbezit 55%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
51.4 gemiddelde waardering 59.5
very good Schieten very good
good Passen very good
very good Verdedigen excellent


7e minuut.
Vlačiha rent richting de bal. Milne verovert de bal door een tackle van achteren. Kobiela rent richting de bal. Kobiela schiet op doel. Bello Serans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul 1921 - sexy team dragasani 0:1

16e minuut.
Divine passt de bal zonder na te denken. Mangion heeft problemen om de bal te vangen. Mangion met een sublieme pass. Inwood rent richting de bal. Inwood haalt uit met een fantastische trap. Sanders kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Forgács passt de bal met de wreef. Łydka probeert naar een medespeler te passen. Borzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Borzi schiet op doel. Bello Serans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul 1921 - sexy team dragasani 0:2

27e minuut.
Ferreguti passt de bal zonder na te denken. Mangion probeert naar een medespeler te passen. Ferreguti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreguti haalt uit met een fantastische trap. Sanders werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul 1921 - sexy team dragasani 1:2

35e minuut.
Hornyák speelt de bal door. Divine speelt de bal door. Ferreguti rent richting de bal. Ferreguti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Corvinul 1921 45%, sexy team dragasani 55%.
F.C. Corvinul 1921 - sexy team dragasani 1:2

58e minuut.
Divine bereikt de bal nog maar net als eerste. Divine passt de bal met de wreef. Ferreguti bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mangion geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sanders bokst de bal weg.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karski komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kraft geeft de bal voor. Karski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karski probeert naar een medespeler te passen. Ferreguti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreguti haalt uit met een fantastische trap. Sanders probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Mangion passt de bal in één keer door. Ferreguti rent richting de bal. Met opzet legt Łydka zijn tegenspeler op de grond. Łydka krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Kraft geeft een lange en hoge pass. Velthuizen is nu in balbezit. Siwiński is nu in balbezit. Siwiński geeft een lange en hoge pass. Vlačiha springt en kopt de bal. Bello Serans bokst de bal weg.

90e minuut.
Pellios speelt de bal door. Divine rent richting de bal. Divine passt de bal zonder na te denken. Daar is Ferreguti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferreguti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Corvinul 1921 41%, sexy team dragasani 59%.
F.C. Corvinul 1921 - sexy team dragasani 1:2