Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astra Dunarea Hajniteam
pressing Tactiek 532
47% Balbezit 53%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.8 gemiddelde waardering 44.7
solid Schieten solid
adequate Passen good
good Verdedigen very good


8e minuut.
Cronkvist onderschept slim de pass. Moraru verovert de bal door een tackle van achteren. Moraru passt de bal zonder na te denken. Decebal is nu in balbezit. Decebal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Bochinsky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toporny bokst de bal weg.

36e minuut.
Tufeanu met een snelle inworp. Kaldenhoff rent richting de bal. Kaldenhoff passt de bal met de wreef. Luca is nu in balbezit. Luca geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astra Dunarea 39%, Hajniteam 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Astra Dunarea - Hajniteam 0:0

52e minuut.
Cronkvist rent richting de bal. Moraru onderschept slim de pass. Moraru passt de bal in één keer door. Decebal bereikt de bal nog maar net als eerste. Decebal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Eiberman geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mănăilă met een snelle inworp. Moraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraru geeft een hoge lob. Toporny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Oprişan is nu in balbezit. Tufeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Tufeanu speelt de bal door. Lisowicz rent richting de bal. Lisowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Cronkvist rent richting de bal. Moraru verovert de bal door een tackle van achteren. Moraru probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bochinsky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bochinsky haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Daar is El Habib, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Decebal bereikt de bal nog maar net als eerste. Decebal speelt de bal door. Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky draait met de bal, schiet en ... Toporny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Luca met een sublieme pass. Preszeller is nu in balbezit. Beştea maakt een afschuwelijke overtreding. Beştea is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

67e minuut.
Moraru verovert de bal door een tackle van achteren. Moraru met een sublieme pass. Decebal rent richting de bal. Decebal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - Hajniteam 1:0

72e minuut.
Decebal rent richting de bal. Decebal geeft een lange en hoge pass. Eiberman kan de bal niet met de borst controleren. Bochinsky rent richting de bal. Bochinsky draait met de bal, schiet en ... Toporny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Oprişan geeft de bal voor. Kaldenhoff probeert de bal aan de voet te houden. Decebal rent richting de bal. Decebal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - Hajniteam 2:0

83e minuut.
Bochinsky passt de bal met de wreef. Oprişan rent richting de bal. Oprişan passt de bal met de wreef. Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Daar is Eiberman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moraru onderschept slim de pass. Moraru met een sublieme pass. Decebal rent richting de bal. Decebal draait met de bal, schiet en ... Toporny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Eiberman kopt de bal weg. Klungelig pakt Oprişan de bal. Bochinsky is nu in balbezit. Bochinsky draait met de bal, schiet en ... Toporny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - Hajniteam 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astra Dunarea 31%, Hajniteam 69%.
Astra Dunarea - Hajniteam 3:0