Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Corvinul 1921 Pamfletarii Oropsiti
5-2-1-2 Tactiek hopatropacosde@
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
51.2 gemiddelde waardering 55.9
very good Schieten very good
good Passen solid
very good Verdedigen solid


8e minuut.
Esajas onderschept slim de pass. Esajas passt de bal in één keer door. Bjørn rent richting de bal. Daar is Bjørn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bjørn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Kotlarczyk passt de bal in één keer door. Bruneau is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Kraft ... Strafschop! Kraft krijgt een gele kaart. Bruneau raakt geblesseerd tijdens het duel. Bjørn neemt de penalty, wat een uithaal! Bello Serans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Ferreguti rent richting de bal. Babenkov verovert de bal door een tackle van achteren. Babenkov met een sublieme pass. Bjørn rent richting de bal. Esajas bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul 1921 - Pamfletarii Oropsiti 0:1

21e minuut.
Phillips geeft de bal voor. Kotlarczyk probeert de bal aan de voet te houden. Bjørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørn schiet op doel. Bello Serans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul 1921 - Pamfletarii Oropsiti 0:2

37e minuut.
Divine met een sublieme pass. Pádár rent richting de bal. Ferreguti verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreguti schiet op doel. Mârzoi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul 1921 - Pamfletarii Oropsiti 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Corvinul 1921 50%, Pamfletarii Oropsiti 50%.
F.C. Corvinul 1921 - Pamfletarii Oropsiti 1:2

48e minuut.
Timola passt de bal met de wreef. Bocaletti rent richting de bal. Esajas begaat een overtreding. Esajas krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Bănuţă geeft een hoge lob. Kraft heeft problemen om de bal te vangen. Beraldo met een sublieme pass. Bjørn rent richting de bal. Bjørn haalt uit met een fantastische trap. Bello Serans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Bjørn rent richting de bal. Bruneau rent richting de bal. Milne onderschept slim de pass. Bjørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørn haalt uit met een fantastische trap. Bello Serans bokst de bal weg. Esajas rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karski komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Bjørn onderschept slim de pass. Bjørn passt de bal zonder na te denken. Esajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Esajas schiet op doel. Bello Serans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul 1921 - Pamfletarii Oropsiti 1:3

70e minuut.
Beraldo rent richting de bal. Beraldo passt de bal in één keer door. Bjørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Timola geeft de bal voor. Kraft geeft een lange en hoge pass. Milne heeft problemen om de bal te vangen. Esajas rent richting de bal. Esajas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bjørn is nu in balbezit. Bjørn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul 1921 - Pamfletarii Oropsiti 1:4

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Karski stond buitenspel. Bănuţă neemt vlug de vrije trap. Esajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Esajas haalt uit met een fantastische trap. Bello Serans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul 1921 - Pamfletarii Oropsiti 1:5

78e minuut.
Daar is Bocaletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esajas rent richting de bal. Bruneau is nu in balbezit. Esajas is nu in balbezit. Esajas haalt uit met een fantastische trap. Bello Serans bokst de bal weg.

83e minuut.
Gadocha speelt de bal door. Bocaletti is nu in balbezit. Bjørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørn schiet op doel. Bello Serans werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul 1921 - Pamfletarii Oropsiti 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Corvinul 1921 60%, Pamfletarii Oropsiti 40%.
F.C. Corvinul 1921 - Pamfletarii Oropsiti 1:6