Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sexy team dragasani Pamfletarii Oropsiti
433 Tactiek hopatropacosde@
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.8 gemiddelde waardering 56.4
excellent Schieten very good
excellent Passen solid
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Velthuizen is nu in balbezit. Esajas verovert de bal door een tackle van achteren. Esajas met een sublieme pass. Bjørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørn schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Hornyák speelt de bal door. Siwiński rent richting de bal. Siwiński geeft een lange en hoge pass. Vlačiha rent richting de bal. Vlačiha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Esajas passt de bal zonder na te denken. Bjørn is nu in balbezit. Bambi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bambi krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Timola passt de bal met de wreef. Beraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Beraldo met een sublieme pass. Bjørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Contreras met een sublieme pass. Esajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Esajas probeert naar een medespeler te passen. Bjørn rent richting de bal. Bjørn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras probeert naar een medespeler te passen. Ehrlich met een sublieme pass. Bjørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Beraldo met een sublieme pass. Bjørn is nu in balbezit. Esajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørn rent richting de bal. Bjørn haalt uit met een fantastische trap. Sanders probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Beraldo probeert naar een medespeler te passen. Bjørn is nu in balbezit. Forgács maakt een afschuwelijke overtreding. Forgács krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sexy team dragasani 68%, Pamfletarii Oropsiti 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sexy team dragasani - Pamfletarii Oropsiti 0:0

66e minuut.
Contreras met de inworp. Ehrlich is nu in balbezit. Ehrlich passt de bal met de wreef. Bjørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Pádár geeft een hoge lob. Esajas kopt de bal weg. Ehrlich speelt de bal door. Vlačiha is nu in balbezit. Vlačiha draait met de bal, schiet en ... Mârzoi bokst de bal weg.

81e minuut.
Klungelig pakt Esajas de bal. Esajas met een sublieme pass. Bjørn is nu in balbezit. Bjørn haalt uit met een fantastische trap. Łydka probeert de bal aan de voet te houden. Sanders probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Kobiela rent richting de bal. Timola onderschept slim de pass. Timola speelt de bal door. Bjørn is nu in balbezit. Bjørn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sexy team dragasani 58%, Pamfletarii Oropsiti 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sexy team dragasani - Pamfletarii Oropsiti 0:0