Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Corvinul 1921 Fontdor Gerona
5-2-1-2 Tactiek Experimental 433
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 13
53.4 gemiddelde waardering 61.6
very good Schieten very good
good Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


10e minuut.
Tilki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Cisowski ... Strafschop! Tilki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Akkersdijk legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Bello Serans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul 1921 - Fontdor Gerona 0:1

13e minuut.
Klungelig pakt Mangion de bal. Lončar geeft een hoge lob. Montealegre is nu in balbezit. Montealegre schiet op doel. Bello Serans maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Fernández rent richting de bal. Gadocha verovert de bal door een tackle van achteren. Gadocha geeft een lange en hoge pass. Inwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Inwood draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Istogu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banana onderschept slim de pass. Banana passt de bal in één keer door. Akkersdijk is nu in balbezit. Akkersdijk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Korbut rent richting de bal. Korbut passt de bal in één keer door. Tilki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilki draait met de bal, schiet en ... Bello Serans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul 1921 - Fontdor Gerona 0:2

40e minuut.
Banana kopt de bal weg. Klungelig pakt Rydol de bal. Tilki verovert de bal door een tackle van achteren. Tilki draait met de bal, schiet en ... Bello Serans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul 1921 - Fontdor Gerona 0:3

41e minuut.
Korbut rent richting de bal. Korbut geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ramsay de bal onder controle te krijgen. Akkersdijk is nu in balbezit. Akkersdijk haalt uit met een fantastische trap. Bello Serans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Corvinul 1921 54%, Fontdor Gerona 46%.
F.C. Corvinul 1921 - Fontdor Gerona 0:3

64e minuut.
Mangion speelt de bal door. Montealegre is nu in balbezit. Istogu bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkersdijk verovert de bal door een tackle van achteren. Akkersdijk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Akkersdijk controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Tyrajski komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Banana onderschept slim de pass. Banana geeft een hoge lob. Tilki rent richting de bal. Tilki draait met de bal, schiet en ... Bello Serans probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Milne neemt vlug de vrije trap. Banana bereikt de bal nog maar net als eerste. Banana passt de bal met de wreef. Akkersdijk is nu in balbezit. Akkersdijk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Lončar geeft een hoge lob. Tyrajski probeert de bal aan de voet te houden. Tilki kopt de bal weg. Akkersdijk bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkersdijk haalt uit met een fantastische trap. Bello Serans bokst de bal weg.

73e minuut.
Banana rent richting de bal. Banana passt de bal met de wreef. Milne verovert de bal door een tackle van achteren. Akkersdijk bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkersdijk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Korbut passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Banana de bal. Ramsay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ramsay krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Banana raakt geblesseerd tijdens het duel. Akkersdijk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Korbut rent richting de bal. Korbut passt de bal in één keer door. Tilki rent richting de bal. Tilki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Korbut probeert naar een medespeler te passen. Banana rent richting de bal. Banana passt de bal in één keer door. Tilki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yerenkyi komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Bocaletti rent richting de bal. Bocaletti geeft de bal voor. Istogu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrajski verovert de bal door een tackle van achteren. Tyrajski schiet op doel. Bello Serans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bjurtoft komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Gadocha bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Banana. Gadocha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ramsay met een snel genomen vrije trap. Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreguti onderschept slim de pass. Ferreguti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Banana verovert de bal door een tackle van achteren. Banana geeft een hoge lob. Bjurtoft is nu in balbezit. Bjurtoft schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Corvinul 1921 58%, Fontdor Gerona 42%.
F.C. Corvinul 1921 - Fontdor Gerona 0:3