Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pamfletarii Oropsiti Spartacus
hopatropacosde@ Tactiek 4444
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 52.6
very good Schieten solid
solid Passen very good
very good Verdedigen adequate


6e minuut.
Bjørn verovert de bal door een tackle van achteren. Bruneau rent richting de bal. Bruneau passt de bal met de wreef. Esajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Esajas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bruneau bereikt de bal nog maar net als eerste. Esajas rent richting de bal. Esajas speelt de bal door. Bjørn rent richting de bal. Bjørn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Inworp. Omdal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bora probeert naar een medespeler te passen. Cavalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalete schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Vlaswinkel speelt de bal door. Omdal rent richting de bal. Omdal passt de bal in één keer door. Esajas rent richting de bal. Esajas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Inworp. Beraldo met de inworp. Bruneau met een sublieme pass. Esajas is nu in balbezit. Esajas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Contreras speelt de bal door. Bruneau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruneau probeert naar een medespeler te passen. Esajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Esajas haalt uit met een fantastische trap. Kalezić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Bičanić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pamfletarii Oropsiti 34%, Spartacus 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pamfletarii Oropsiti - Spartacus 0:0

48e minuut.
Bruneau probeert naar een medespeler te passen. Çamdalı rent richting de bal. Contreras verovert de bal door een tackle van achteren. Contreras met een sublieme pass. Esajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalezić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Esajas passt de bal zonder na te denken. Bjørn rent richting de bal. Lázi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lázi krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Cavalete rent richting de bal. Pańczyk is nu in balbezit. Bruneau schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bruneau is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

62e minuut.
Bičanić probeert de bal aan de voet te houden. Babenkov probeert naar een medespeler te passen. Beraldo met een sublieme pass. Klungelig pakt Bjørn de bal. Bjørn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pamfletarii Oropsiti 40%, Spartacus 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pamfletarii Oropsiti - Spartacus 0:0