Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartacus Fontdor Gerona
4444 Tactiek Experimental 433
52% Balbezit 48%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 59.9
very good Schieten excellent
very good Passen very good
good Verdedigen outstanding


5e minuut.
Çamdalı speelt de bal door. Banana probeert naar een medespeler te passen. Tyrajski rent richting de bal. Akkersdijk bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkersdijk draait met de bal, schiet en ... Kalezić bokst de bal weg.

11e minuut.
Rebko geeft een hoge lob. Akkersdijk heeft problemen om de bal te vangen. Akkersdijk passt de bal zonder na te denken. Tilki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilki haalt uit met een fantastische trap. Kalezić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Verardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Banana bereikt de bal nog maar net als eerste. Banana geeft een lange en hoge pass. Tyrajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrajski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Bora probeert naar een medespeler te passen. Pańczyk is nu in balbezit. Pańczyk passt de bal in één keer door. Verardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Verardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Tilki is nu in balbezit. Tilki passt de bal zonder na te denken. Omdal rent richting de bal. Tyrajski verovert de bal door een tackle van achteren. Tyrajski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bičanić verovert de bal door een tackle van achteren. Patka met een sublieme pass. Klungelig pakt Çamdalı de bal. Akkersdijk is nu in balbezit. Akkersdijk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tyrajski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Verardo is nu in balbezit. Kaszubski is nu in balbezit. Kaszubski geeft een hoge lob. Akkersdijk rent richting de bal. Akkersdijk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Bičanić geeft een lange en hoge pass. Rebko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández geeft de bal voor. Tilki krijgt zijn hoofd ertegen. Kalezić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vlaswinkel geeft een lange en hoge pass. Bora kopt de bal weg. Daar is Omdal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyrajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrajski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Patka probeert naar een medespeler te passen. Bora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bora passt de bal zonder na te denken. Pańczyk rent richting de bal. Pańczyk draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fontdor Gerona 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartacus 68%, Fontdor Gerona 32%.
Spartacus - Fontdor Gerona 1:0

46e minuut.
Lončar probeert naar een medespeler te passen. Tyrajski rent richting de bal. Tyrajski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vlaswinkel de bal onder controle te krijgen. Kaszubski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Akkersdijk heeft problemen om de bal te vangen. Akkersdijk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spartacus - Fontdor Gerona 1:1

48e minuut.
Tilki verovert de bal door een tackle van achteren. Tilki geeft een hoge lob. Kalezić met een sublieme pass. Banana probeert naar een medespeler te passen. Lončar geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Banana speelt de bal door. Akkersdijk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bičanić verovert de bal door een tackle van achteren. Tilki rent richting de bal. Tilki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fontdor Gerona 1:2

60e minuut.
Omdal met een sublieme pass. Banana geeft een hoge lob. Tyrajski kopt de bal weg. Daar is Akkersdijk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akkersdijk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Wleklak met een sublieme pass. Kaszubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszubski probeert naar een medespeler te passen. Tilki is nu in balbezit. Tilki draait met de bal, schiet en ... Kalezić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Korbut komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Reoch kopt de bal weg. Verardo rent richting de bal. Verardo passt de bal in één keer door. Pańczyk is nu in balbezit. Pańczyk haalt uit met een fantastische trap. Wleklak bokst de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yerenkyi komt het veld opgelopen.

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bjurtoft komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartacus 54%, Fontdor Gerona 46%.
Spartacus - Fontdor Gerona 1:2