Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Corvinul 1921 Astra Dunarea
5-2-1-2 Tactiek pressing
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 3
52.3 gemiddelde waardering 51.4
excellent Schieten good
good Passen good
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Dodos geeft de bal voor. Daar is Cisowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boloboc probeert naar een medespeler te passen. Decebal bereikt de bal nog maar net als eerste. Decebal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Boloboc met een snelle inworp. Dodos heeft problemen om de bal te vangen. Cisowski rent richting de bal. Dodos onderschept slim de pass. Dodos geeft de bal voor. Bello Serans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Ferreguti is nu in balbezit. Danciu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ferreguti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ferreguti neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul 1921 - Astra Dunarea 1:0

29e minuut.
Mănăilă maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Milne bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcioiu begaat een overtreding. Mielcioiu krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Gadocha geeft een hoge lob. Inwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Inwood speelt de bal door. Ferreguti is nu in balbezit. Ferreguti draait met de bal, schiet en ... Kotulek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Ferreguti is nu in balbezit. Inwood probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dodos onderschept slim de pass. Ferreguti verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreguti haalt uit met een fantastische trap. Kotulek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Beştea geeft de bal voor. Klungelig pakt Cisowski de bal. Bochinsky rent richting de bal. Bochinsky haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Corvinul 1921 47%, Astra Dunarea 53%.
F.C. Corvinul 1921 - Astra Dunarea 1:0

69e minuut.
Beştea verovert de bal door een tackle van achteren. Ramsay is nu in balbezit. Ramsay passt de bal in één keer door. Inwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Inwood schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Gadocha is nu in balbezit. Petrache maakt een afschuwelijke overtreding. Gadocha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Milne zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ferreguti rent richting de bal. Ferreguti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul 1921 - Astra Dunarea 2:0

78e minuut.
Divine rent richting de bal. Divine probeert naar een medespeler te passen. Ferreguti rent richting de bal. Ferreguti schiet op doel. Kotulek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Petrache geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gadocha met een snelle inworp. Divine bereikt de bal nog maar net als eerste. Divine geeft een lange en hoge pass. Kotulek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Gadocha onderschept slim de pass. Gadocha geeft de bal voor. Inwood rent richting de bal. Inwood draait met de bal, schiet en ... Ferreguti probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Corvinul 1921 54%, Astra Dunarea 46%.
F.C. Corvinul 1921 - Astra Dunarea 2:0