Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fontdor Gerona Astra Dunarea
Experimental 433 Tactiek 4-1-4-1
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
20 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
60.1 gemiddelde waardering 50.5
very good Schieten good
very good Passen good
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Mielcioiu speelt de bal door. Kaszubski speelt de bal door. Lončar met een sublieme pass. Tyrajski rent richting de bal. Tyrajski draait met de bal, schiet en ... Kotulek bokst de bal weg.

3e minuut.
Inworp. Korbut met de inworp. Tilki rent richting de bal. Tilki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Petrache de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Tilki bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkersdijk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Petrache onderschept slim de pass. Tilki rent richting de bal. Tilki haalt uit met een fantastische trap. Kotulek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tyrajski is nu in balbezit. Tyrajski draait met de bal, schiet en ... Kotulek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fontdor Gerona - Astra Dunarea 1:0

27e minuut.
Tyrajski kopt de bal weg. Mănăilă rent richting de bal. Tilki verovert de bal door een tackle van achteren. Tilki draait met de bal, schiet en ... Kotulek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fontdor Gerona - Astra Dunarea 2:0

33e minuut.
Wleklak met een sublieme pass. Banana kopt de bal weg. Akkersdijk heeft problemen om de bal te vangen. Tyrajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrajski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bostan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostan passt de bal in één keer door. Boloboc rent richting de bal. Boloboc geeft een hoge lob. Dodos krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kaszubski probeert naar een medespeler te passen. Lončar rent richting de bal. Lončar speelt de bal door. Tyrajski is nu in balbezit. Tyrajski schiet op doel. Kotulek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Korbut bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbut geeft een hoge lob. Danciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilki verovert de bal door een tackle van achteren. Tilki draait met de bal, schiet en ... Kotulek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fontdor Gerona 47%, Astra Dunarea 53%.
Fontdor Gerona - Astra Dunarea 2:0

46e minuut.
Niculescu komt het veld opgelopen. Bochinsky komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Petrache rent richting de bal. Akkersdijk onderschept slim de pass. Tilki rent richting de bal. Akkersdijk bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkersdijk draait met de bal, schiet en ... Kotulek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tilki is nu in balbezit. Tilki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Boloboc passt de bal in één keer door. Mănăilă heeft problemen om de bal te vangen. Tilki verovert de bal door een tackle van achteren. Tilki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fontdor Gerona - Astra Dunarea 3:0

69e minuut.
Buitenspel voor Tyrajski. Goede buitenspelval van de verdediging. Montealegre komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Mănăilă verovert de bal door een tackle van achteren. Mănăilă geeft een hoge lob. Lončar met een sublieme pass. Akkersdijk rent richting de bal. Akkersdijk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fontdor Gerona - Astra Dunarea 4:0

79e minuut.
Korbut met een snelle inworp. Niculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Montealegre onderschept slim de pass. Akkersdijk bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkersdijk schiet op doel. Kotulek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Akkersdijk bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkersdijk passt de bal in één keer door. Montealegre is nu in balbezit. Montealegre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yerenkyi komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Celmer speelt de bal door. Korbut rent richting de bal. Korbut passt de bal in één keer door. Yerenkyi is nu in balbezit. Yerenkyi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bjurtoft komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Beştea geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lončar met een snelle inworp. Banana bereikt de bal nog maar net als eerste. Banana geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fontdor Gerona 40%, Astra Dunarea 60%.
Fontdor Gerona - Astra Dunarea 4:0