Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bleach F.C. Corvinul 1921
tuty Fruty Tactiek 5-2-1-2
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 53.9
good Schieten excellent
adequate Passen solid
excellent Verdedigen formidable


21e minuut.
Gică kopt de bal weg. Klungelig pakt El Rasheed de bal. Milne verovert de bal door een tackle van achteren. Martorelli onderschept slim de pass. Martorelli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Divine met een snelle inworp. Gadocha rent richting de bal. Tazariani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tazariani krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Klungelig pakt Inwood de bal. Ferreguti rent richting de bal. Pajar probeert naar een medespeler te passen. Martorelli kopt de bal weg. Botafoguense rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bleach - F.C. Corvinul 1921 1:0

25e minuut.
Bocaletti geeft een hoge lob. Inwood heeft problemen om de bal te vangen. Cazangiu rent richting de bal. Inwood onderschept slim de pass. Inwood draait met de bal, schiet en ... Pajar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Divine verovert de bal door een tackle van achteren. Divine passt de bal zonder na te denken. Gadocha is nu in balbezit. Gadocha geeft een hoge lob. Ferreguti krijgt zijn hoofd ertegen. Pajar bokst de bal weg.

29e minuut.
Gadocha met een snelle inworp. Divine rent richting de bal. Divine geeft een lange en hoge pass. Ferreguti springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ramsay kan de bal niet met de borst controleren. Martorelli geeft een hoge lob. Botafoguense bereikt de bal nog maar net als eerste. Botafoguense haalt uit met een fantastische trap. Bello Serans werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bleach - F.C. Corvinul 1921 2:0

43e minuut.
Cisowski geeft een lange en hoge pass. Inwood kopt de bal weg. Gadocha geeft de bal voor. Ferreguti rent richting de bal. Ferreguti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Pajar trapt de bal weg van het doel. Martorelli kopt de bal weg. Daar is Istogu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pottier rent richting de bal. Pottier haalt uit met een fantastische trap. Paal! Bello Serans bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bleach 61%, F.C. Corvinul 1921 39%.
Bleach - F.C. Corvinul 1921 2:0

47e minuut.
Ramsay speelt de bal door. Inwood is nu in balbezit. Skrzyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Inwood raakt geblesseerd tijdens het duel. Inwood neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Divine speelt de bal door. Ferreguti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreguti passt de bal met de wreef. Inwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Inwood schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Beto bereikt de bal nog maar net als eerste. Beto geeft een hoge lob. Ferreguti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreguti schiet op doel. Pajar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bleach - F.C. Corvinul 1921 2:1

83e minuut.
Mrożek rent richting de bal. Gadocha onderschept slim de pass. Gadocha passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Inwood de bal. Inwood draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bleach 55%, F.C. Corvinul 1921 45%.
Bleach - F.C. Corvinul 1921 2:1