Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pandurasii_de_pe_Jiu STEAUA BUCURESTI
geniala Tactiek steaua
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 54.8
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Horodinca onderschept slim de pass. Horodinca probeert naar een medespeler te passen. Ardeleanu speelt de bal door. Haabpiht bereikt de bal nog maar net als eerste. Haabpiht schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Ardeleanu is nu in balbezit. Ardeleanu passt de bal met de wreef. Daar is Mândreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mândreanu geeft een hoge lob. Diaconu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Potrzebowski is nu in balbezit. Važanski bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebowski is nu in balbezit. Pardo is nu in balbezit. Pardo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pandurasii_de_pe_Jiu - STEAUA BUCURESTI 0:1

18e minuut.
Dedu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedu geeft een lange en hoge pass. Báder kopt de bal weg. Pardo rent richting de bal. Pardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ghinescu geeft een hoge lob. Salach onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Haabpiht neemt de hoekschop. Ghinescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Salach passt de bal zonder na te denken. Báder is nu in balbezit. Ardeleanu begaat een overtreding. Ardeleanu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pandurasii_de_pe_Jiu 37%, STEAUA BUCURESTI 63%.
Pandurasii_de_pe_Jiu - STEAUA BUCURESTI 0:1

66e minuut.
Važanski bereikt de bal nog maar net als eerste. Važanski speelt de bal door. Báder bereikt de bal nog maar net als eerste. Báder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pandurasii_de_pe_Jiu - STEAUA BUCURESTI 0:2

68e minuut.
Měděnec geeft een lange en hoge pass. Diaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kavon. Kavon krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Horodinca speelt de bal door. Klungelig pakt Marty de bal. Pardo is nu in balbezit. Pardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pandurasii_de_pe_Jiu - STEAUA BUCURESTI 0:3

82e minuut.
Cadario rent richting de bal. Cadario geeft de bal voor. Haabpiht probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Diaconu is nu in balbezit. Diaconu draait met de bal, schiet en ... Akif probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Ardeleanu passt de bal met de wreef. Bydłoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Bydłoń passt de bal in één keer door. Potrzebowski is nu in balbezit. Potrzebowski draait met de bal, schiet en ... Fernoaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pandurasii_de_pe_Jiu 55%, STEAUA BUCURESTI 45%.
Pandurasii_de_pe_Jiu - STEAUA BUCURESTI 0:3