Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JUVENTUS BAIA MARE Bodesti fc
1 10 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
16% Spel op eigen helft 84%
37 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 19.5
zeer goed Schieten zwak
zeer goed Passen slecht
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Csobánki geeft de bal voor. Lemnaru heeft problemen om de bal te vangen. Ogăraru is nu in balbezit. Daar is Džegić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Džegić haalt uit met een fantastische trap. Bodea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Daar is Kerkez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerkez met een sublieme pass. Džegić bereikt de bal nog maar net als eerste. Džegić draait met de bal, schiet en ... Bodea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS BAIA MARE - Bodesti fc 1:0

10e minuut.
Ogăraru rent richting de bal. Ogăraru passt de bal in één keer door. Džegić rent richting de bal. Džegić draait met de bal, schiet en ... Buftea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Domnişoru met een sublieme pass. Daar is Kerkez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerkez geeft een lange en hoge pass. Džegić is nu in balbezit. Džegić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS BAIA MARE - Bodesti fc 2:0

12e minuut.
Ogăraru met een sublieme pass. Džegić bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Džegić de bal. Džegić schiet op doel. Bodea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS BAIA MARE - Bodesti fc 3:0

16e minuut.
Dică geeft een lange en hoge pass. Ogăraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogăraru speelt de bal door. Klungelig pakt Džegić de bal. Džegić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Ogăraru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Džegić is nu in balbezit. Džegić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Džegić is nu in balbezit. Džegić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Buftea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Magheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru onderschept slim de pass. Cãrbunaru geeft een hoge lob. Ogăraru bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS BAIA MARE - Bodesti fc 4:0

24e minuut.
Bodea met een sublieme pass. Daar is Banu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Džegić onderschept slim de pass. Džegić draait met de bal, schiet en ... Buftea probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Nistorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nykiś onderschept slim de pass. Nykiś geeft de bal voor. Daar is Lemnaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Džegić rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Domnişoru met een sublieme pass. Klungelig pakt Džegić de bal. Banu is nu in balbezit. Džegić verovert de bal door een tackle van achteren. Džegić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS BAIA MARE - Bodesti fc 5:0

33e minuut.
Dică onderschept slim de pass. Dică geeft een lange en hoge pass. Daar is Lemnaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Džegić rent richting de bal. Džegić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Kerkez geeft de bal voor. Klungelig pakt Džegić de bal. Wat een zware overtreding van Buftea ... Strafschop! Džegić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Domnişoru neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS BAIA MARE - Bodesti fc 6:0

36e minuut.
Ogăraru is nu in balbezit. Banu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogăraru onderschept slim de pass. Džegić is nu in balbezit. Džegić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS BAIA MARE - Bodesti fc 7:0

38e minuut.
Cãrbunaru geeft een lange en hoge pass. Ogăraru is nu in balbezit. Ogăraru passt de bal in één keer door. Džegić rent richting de bal. Džegić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Klungelig pakt Ogăraru de bal. Pristavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pristavu passt de bal zonder na te denken. Džegić bereikt de bal nog maar net als eerste. Džegić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Klungelig pakt Džegić de bal. Džegić passt de bal met de wreef. Domnişoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogăraru is nu in balbezit. Ogăraru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ogăraru probeert naar een medespeler te passen. Csobánki probeert naar een medespeler te passen. Džegić rent richting de bal. Džegić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS BAIA MARE - Bodesti fc 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JUVENTUS BAIA MARE 17%, Bodesti fc 83%.
JUVENTUS BAIA MARE - Bodesti fc 8:0

50e minuut.
Daar is Kerkez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerkez geeft de bal voor. Džegić is nu in balbezit. Džegić schiet op doel. Bodea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS BAIA MARE - Bodesti fc 9:0

57e minuut.
Džegić passt de bal zonder na te denken. Csobánki rent richting de bal. Csobánki met een sublieme pass. Džegić rent richting de bal. Džegić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Domnişoru speelt de bal door. Džegić rent richting de bal. Džegić passt de bal in één keer door. Ogăraru is nu in balbezit. Ogăraru draait met de bal, schiet en ... Bodea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Csobánki verovert de bal door een tackle van achteren. Csobánki geeft de bal voor. Ogăraru heeft problemen om de bal te vangen. Domnişoru is nu in balbezit. Domnişoru geeft een hoge lob. Bodea bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS BAIA MARE - Bodesti fc 10:0

62e minuut.
Domnişoru probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ogăraru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ogăraru passt de bal zonder na te denken. Daar is Džegić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Džegić haalt uit met een fantastische trap. Bodea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Nykiś kopt de bal weg. Kerkez is nu in balbezit. Kerkez geeft een lange en hoge pass. Džegić rent richting de bal. Džegić haalt uit met een fantastische trap. Bodea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Domnişoru geeft de bal voor. Daar is Banu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Džegić rent richting de bal. Džegić schiet op doel. Bodea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Bodea met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Csobánki de bal. Csobánki kopt de bal weg. Džegić bereikt de bal nog maar net als eerste. Džegić geeft een hoge lob. Bodea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Ogăraru is nu in balbezit. Ogăraru passt de bal met de wreef. Daar is Džegić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Džegić draait met de bal, schiet en ... Bodea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS BAIA MARE - Bodesti fc 11:0

84e minuut.
Domnişoru met een sublieme pass. Ogăraru rent richting de bal. Ogăraru passt de bal zonder na te denken. Džegić is nu in balbezit. Džegić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS BAIA MARE - Bodesti fc 12:0

86e minuut.
Kerkez speelt de bal door. Ogăraru rent richting de bal. Domnişoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Domnişoru geeft een lange en hoge pass. Džegić springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bodea trapt de bal weg. Domnişoru probeert naar een medespeler te passen. Kerkez rent richting de bal. Kerkez geeft een hoge lob. Bodea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Klungelig pakt Ogăraru de bal. Domnişoru speelt de bal door. Buftea rent richting de bal. Džegić verovert de bal door een tackle van achteren. Džegić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS BAIA MARE - Bodesti fc 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JUVENTUS BAIA MARE 14%, Bodesti fc 86%.
JUVENTUS BAIA MARE - Bodesti fc 13:0