Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pandurasii_de_pe_Jiu RABIGANII
geniala Tactiek Dinamo
61% Balbezit 39%
27% Spel op eigen helft 73%
13 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.3 gemiddelde waardering 42
formidable Schieten good
very good Passen average
good Verdedigen good


6e minuut.
Haabpiht is nu in balbezit. Haabpiht passt de bal met de wreef. Voicu rent richting de bal. Diaconu verovert de bal door een tackle van achteren. Diaconu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Haabpiht onderschept slim de pass. Haabpiht met een sublieme pass. Diaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconu schiet op doel. Ranga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pandurasii_de_pe_Jiu - RABIGANII 1:0

22e minuut.
Ballón met een sublieme pass. Horodinca met een sublieme pass. Czech bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinescu onderschept slim de pass. Ghinescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Helbig geeft een hoge lob. Gómez kopt de bal weg. Ardeleanu met een sublieme pass. Haabpiht is nu in balbezit. Haabpiht geeft de bal voor. Paal! Czech heeft problemen om de bal te vangen. Ghinescu onderschept slim de pass. Ghinescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pandurasii_de_pe_Jiu - RABIGANII 2:0

31e minuut.
Ardeleanu passt de bal in één keer door. Diaconu is nu in balbezit. Voicu verovert de bal door een tackle van achteren. Voicu probeert naar een medespeler te passen. Ghinescu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Pandurasii_de_pe_Jiu - RABIGANII 3:0

33e minuut.
Ardeleanu rent richting de bal. Helbig rent richting de bal. Ardeleanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ardeleanu geeft een hoge lob. Ghinescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Zuccardi geeft de bal voor. Haabpiht kopt de bal weg. Diaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Diaconu de bal. Diaconu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Diaconu geeft de bal voor. Daar is Czech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pandurasii_de_pe_Jiu - RABIGANII 4:0

44e minuut.
Voicu rent richting de bal. Horodinca is nu in balbezit. Horodinca geeft een lange en hoge pass. Diaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pandurasii_de_pe_Jiu 25%, RABIGANII 75%.
Pandurasii_de_pe_Jiu - RABIGANII 4:0

49e minuut.
Monges rent richting de bal. Měděnec rent richting de bal. Měděnec geeft een hoge lob. Monges bereikt de bal nog maar net als eerste. Monges geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ardeleanu passt de bal in één keer door. Mândreanu rent richting de bal. Mândreanu met een sublieme pass. Ghinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinescu haalt uit met een fantastische trap. Ranga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Měděnec rent richting de bal. Měděnec geeft de bal voor. Ghinescu is nu in balbezit. Ghinescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pandurasii_de_pe_Jiu - RABIGANII 5:0

84e minuut.
Klungelig pakt Haabpiht de bal. Haabpiht passt de bal met de wreef. Czech bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinescu onderschept slim de pass. Ghinescu draait met de bal, schiet en ... Ranga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Horodinca is nu in balbezit. Horodinca probeert naar een medespeler te passen. Mândreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mândreanu geeft de bal voor. Diaconu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pandurasii_de_pe_Jiu 30%, RABIGANII 70%.
Pandurasii_de_pe_Jiu - RABIGANII 5:0