Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-20 17:36
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.46 [del]
  • Stadion: B&N Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 30221
B&N STEAUA BUCURESTI
4331 Tactiek steaua
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 53.4
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen goed
formidabel Verdedigen solide


6e minuut.
Dedu verovert de bal door een tackle van achteren. Dedu probeert naar een medespeler te passen. Salach speelt de bal door. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo haalt uit met een fantastische trap. Popescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Potrzebowski is nu in balbezit. Preoteasa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Potrzebowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Potrzebowski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Popescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Potrzebowski rent richting de bal. Potrzebowski schiet op doel. Popescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - STEAUA BUCURESTI 0:1

7e minuut.
Popescu geeft de bal voor. Nardi kopt de bal weg. Kopania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopania geeft de bal voor. Nică springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Śliwka springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
B&N - STEAUA BUCURESTI 1:1

25e minuut.
Nică is nu in balbezit. Nică geeft een hoge lob. Daar is Turkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śliwka is nu in balbezit. Śliwka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Salach met een sublieme pass. Pardo is nu in balbezit. Pardo passt de bal zonder na te denken. Potrzebowski rent richting de bal. Potrzebowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Popescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - STEAUA BUCURESTI 1:2

44e minuut.
Watras met een snelle inworp. Nardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salach schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Salach krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B&N 55%, STEAUA BUCURESTI 45%.
B&N - STEAUA BUCURESTI 1:2

49e minuut.
Myszkiewicz geeft een hoge lob. Salach is nu in balbezit. Salach passt de bal zonder na te denken. Watras geeft de bal voor. Śliwka maakt een snoekduik en kopt de bal. Akif kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Salach kopt de bal weg. Bydłoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Bydłoń passt de bal zonder na te denken. Daar is Potrzebowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potrzebowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică passt de bal met de wreef. Myszkiewicz rent richting de bal. Myszkiewicz geeft de bal voor. Turkowski kopt de bal weg. Akif bokst de bal weg.

65e minuut.
Turkowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Watras met de inworp. Nardi is nu in balbezit. Nardi passt de bal zonder na te denken. Akif probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Myszkiewicz is nu in balbezit. Bydłoń rent richting de bal. Potrzebowski probeert naar een medespeler te passen. Pardo rent richting de bal. Pardo haalt uit met een fantastische trap. Popescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Popescu niet meer kan verder spelen. Doria Medina komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Važanski probeert naar een medespeler te passen. Báder bereikt de bal nog maar net als eerste. Báder probeert naar een medespeler te passen. Pardo rent richting de bal. Pardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - STEAUA BUCURESTI 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B&N 59%, STEAUA BUCURESTI 41%.
B&N - STEAUA BUCURESTI 1:3