Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bodesti fc F.C Bihor
Normal Tactiek 5 a litt deff
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 38.5
zwak Schieten solide
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


8e minuut.
Anh Tiến passt de bal zonder na te denken. Mormocea bereikt de bal nog maar net als eerste. van Mele maakt een afschuwelijke overtreding. van Mele krijgt een gele kaart. Mormocea roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mormocea kan niet meer verder spelen. Nistorescu komt het veld opgelopen. Pristavu met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Nistorescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marzullo is nu in balbezit. Contra begaat een overtreding. Contra krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Tuhkur onderschept slim de pass. Bogdan is nu in balbezit. Bogdan geeft een lange en hoge pass. Anh Tiến is nu in balbezit. Anh Tiến schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
van Mele heeft problemen om de bal te vangen. van Mele geeft de bal voor. Klungelig pakt Banu de bal. Anh Tiến is nu in balbezit. Anh Tiến haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Lemnaru geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marzullo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beray geeft een hoge lob. Bogdan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bodesti fc - F.C Bihor 0:1

22e minuut.
Pristavu is nu in balbezit. Beray verovert de bal door een tackle van achteren. Beray probeert naar een medespeler te passen. Bogdan rent richting de bal. Bogdan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Anh Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray rent richting de bal. Beray geeft een lange en hoge pass. Bogdan springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Doeltrap. Lemnaru trapt de bal weg van het doel. Tuhkur geeft een lange en hoge pass. Anh Tiến is nu in balbezit. Anh Tiến draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bodea speelt de bal door. Marzullo kopt de bal weg. Anh Tiến is nu in balbezit. Anh Tiến schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lemnaru de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bogdan rent richting de bal. Bogdan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bodesti fc - F.C Bihor 0:2

32e minuut.
Bălţeanu rent richting de bal. Bălţeanu geeft een hoge lob. Neaga kopt de bal weg. Anh Tiến is nu in balbezit. Anh Tiến schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Bruyère onderschept slim de pass. Pristavu rent richting de bal. Pristavu speelt de bal door. Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bodesti fc - F.C Bihor 0:3

35e minuut.
Klungelig pakt Contra de bal. Anh Tiến rent richting de bal. Beray speelt de bal door. Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdan schiet op doel. Bodea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Papp geeft een lange en hoge pass. Lemnaru is nu in balbezit. Beray met een sublieme pass. Anh Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tiến schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Beray rent richting de bal. Beray passt de bal met de wreef. Daar is Lemnaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tiến haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Pristavu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tuhkur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuhkur geeft de bal voor. Bogdan is nu in balbezit. Bogdan haalt uit met een fantastische trap. Bodea bokst de bal weg. Anh Tiến rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bodesti fc 74%, F.C Bihor 26%.
Bodesti fc - F.C Bihor 0:3

50e minuut.
Neaga kopt de bal weg. Banu is nu in balbezit. Bogdan onderschept slim de pass. Beray is nu in balbezit. Beray geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Bodesti fc - F.C Bihor 0:4

57e minuut.
Marzullo met een snelle inworp. Beray is nu in balbezit. Beray geeft de bal voor. Bogdan rent richting de bal. Bogdan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Buftea trapt de bal weg. Tuhkur kopt de bal weg. Bogdan probeert de bal met de borst te controleren. Bogdan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bruyère bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruyère geeft een hoge lob. Daar is Lemnaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray geeft de bal voor. Bodea bokst de bal weg. Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bodesti fc - F.C Bihor 0:5

65e minuut.
Bruyère onderschept slim de pass. Beray rent richting de bal. Beray passt de bal zonder na te denken. Anh Tiến rent richting de bal. Anh Tiến haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Bruyère geeft een lange en hoge pass. Anh Tiến is nu in balbezit. Anh Tiến passt de bal in één keer door. Beray rent richting de bal. Beray schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bruyère met een sublieme pass. Lemnaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tiến onderschept slim de pass. Anh Tiến schiet op doel. Bodea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bodesti fc - F.C Bihor 0:6

79e minuut.
Bruyère probeert naar een medespeler te passen. Anh Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray probeert naar een medespeler te passen. Bogdan is nu in balbezit. Bogdan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bodesti fc - F.C Bihor 0:7

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bodea trapt de bal weg van het doel. Tuhkur kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Anh Tiến de bal onder controle te krijgen. Anh Tiến schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Klungelig pakt Bogdan de bal. Lemnaru is nu in balbezit. Bogdan onderschept slim de pass. Anh Tiến is nu in balbezit. Anh Tiến haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bodea probeert wanhopig de bal te grijpen. Bogdan rent richting de bal. Bogdan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bodesti fc - F.C Bihor 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bodesti fc 75%, F.C Bihor 25%.
Bodesti fc - F.C Bihor 0:8