Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Bihor STEAUA BUCURESTI
5 a litt deff Tactiek steaua
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 48.3
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


8e minuut.
Baltă is nu in balbezit. Şerb verovert de bal door een tackle van achteren. Şerb passt de bal met de wreef. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo schiet op doel. Beşenk bokst de bal weg. Báder bereikt de bal nog maar net als eerste. Báder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bihor - STEAUA BUCURESTI 0:1

11e minuut.
van Mele is nu in balbezit. van Mele geeft de bal voor. Turkowski kopt de bal weg. Báder is nu in balbezit. Báder draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Báder bereikt de bal nog maar net als eerste. Báder met een sublieme pass. Važanski is nu in balbezit. Važanski haalt uit met een fantastische trap. Bălţeanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bihor - STEAUA BUCURESTI 0:2

23e minuut.
Şerb verovert de bal door een tackle van achteren. Važanski onderschept slim de pass. Važanski met een sublieme pass. Baltă is nu in balbezit. Baltă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Salach probeert naar een medespeler te passen. Báder is nu in balbezit. Báder passt de bal met de wreef. Pardo is nu in balbezit. Pardo haalt uit met een fantastische trap. Beşenk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Czapliński geeft een hoge lob. Salach probeert naar een medespeler te passen. Báder rent richting de bal. Báder schiet op doel. Pardo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Bihor 72%, STEAUA BUCURESTI 28%.
F.C Bihor - STEAUA BUCURESTI 0:2

52e minuut.
van Mele is nu in balbezit. van Mele met een sublieme pass. Pardo is nu in balbezit. Pardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bihor - STEAUA BUCURESTI 0:3

54e minuut.
Salach kan de bal niet met de borst controleren. Salach passt de bal met de wreef. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo verovert de bal door een tackle van achteren. Pardo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

56e minuut.
Turkowski passt de bal zonder na te denken. Báder is nu in balbezit. Báder geeft de bal voor. Pardo krijgt zijn hoofd ertegen. Beşenk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Czapliński geeft een hoge lob. Inworp. Báder met de inworp. Salach is nu in balbezit. Salach geeft de bal voor. Beşenk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Bălţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălţeanu geeft een lange en hoge pass. Cadario geeft een lange en hoge pass. Pardo is nu in balbezit. Pardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Bihor 68%, STEAUA BUCURESTI 32%.
F.C Bihor - STEAUA BUCURESTI 0:3