Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RABIGANII F.C Bihor
Dinamo Tactiek 5 a litt deff
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
41.4 gemiddelde waardering 38.7
goed Schieten goed
matig Passen zwak
goed Verdedigen matig


18e minuut.
Bereczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzullo begaat een overtreding. Bereczki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Voicu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gómez rent richting de bal. Gómez draait met de bal, schiet en ... Reboul probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RABIGANII - F.C Bihor 1:0

20e minuut.
Beray passt de bal met de wreef. Bogdan rent richting de bal. Tecen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bogdan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bruyère neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Hoffer passt de bal in één keer door. Gómez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Papp. Papp krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Costa heeft problemen om de bal te vangen. Costa passt de bal zonder na te denken. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez schiet op doel. Reboul probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RABIGANII - F.C Bihor 2:0

31e minuut.
Hoffer met een sublieme pass. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa verovert de bal door een tackle van achteren. Costa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Marzullo probeert naar een medespeler te passen. Robayo rent richting de bal. Anh Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tiến haalt uit met een fantastische trap. Durleci probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RABIGANII 63%, F.C Bihor 37%.
RABIGANII - F.C Bihor 2:0

52e minuut.
Robayo is nu in balbezit. Bogdan verovert de bal door een tackle van achteren. Durleci rent richting de bal. Bogdan verovert de bal door een tackle van achteren. Bogdan draait met de bal, schiet en ... Ranga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Anh Tiến rent richting de bal. Anh Tiến schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
van Mele verovert de bal door een tackle van achteren. van Mele geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Anh Tiến de bal onder controle te krijgen. Voicu is nu in balbezit. Voicu geeft een hoge lob. Reboul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Bereczki is nu in balbezit. Bereczki speelt de bal door. Costa rent richting de bal. Costa geeft de bal voor. Daar is Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
RABIGANII - F.C Bihor 3:0

65e minuut.
Marzullo passt de bal met de wreef. Voicu is nu in balbezit. Voicu geeft een hoge lob. Costa is nu in balbezit. Gómez rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RABIGANII - F.C Bihor 4:0

69e minuut.
Robayo geeft de bal voor. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Czapliński. Costa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

74e minuut.
Papp kopt de bal weg. Daar is Tuhkur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hoffer. Hoffer krijgt een gele kaart. Tuhkur raakt geblesseerd tijdens het duel. Bruyère met een snel genomen vrije trap. Ranga bokst de bal weg. Anh Tiến is nu in balbezit. Anh Tiến schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RABIGANII - F.C Bihor 4:1

88e minuut.
Monges geeft een lange en hoge pass. Costa rent richting de bal. Costa met een sublieme pass. Gómez rent richting de bal. Gómez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RABIGANII 45%, F.C Bihor 55%.
RABIGANII - F.C Bihor 4:1