Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JUVENTUS BAIA MARE B&N
1 10 Tactiek 4331
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 42.4
weak Schieten excellent
weak Passen good
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Iarca geeft een lange en hoge pass. Śliwka probeert naar een medespeler te passen. Magdić probeert de bal aan de voet te houden. Nardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Doeltrap. Rujoiu trapt de bal weg van het doel. Kopania kopt de bal weg. Śliwka rent richting de bal. Śliwka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Śliwka rent richting de bal. Magdić begaat een overtreding. Śliwka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kopania met een snel genomen vrije trap. Śliwka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS BAIA MARE - B&N 0:1

16e minuut.
Basarab passt de bal met de wreef. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gherghina de bal. Gherghina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kopania verovert de bal door een tackle van achteren. Kopania speelt de bal door. Nardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardi draait met de bal, schiet en ... Magdić probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Guşă zal de hoekschop nemen. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Nardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu verovert de bal door een tackle van achteren. Atanasiu geeft de bal voor. Myszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Rujoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Śliwka is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS BAIA MARE - B&N 0:2

41e minuut.
Pâslariu verovert de bal door een tackle van achteren. Kopania onderschept slim de pass. Kopania probeert naar een medespeler te passen. Nardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS BAIA MARE - B&N 0:3

45e minuut.
Nardi probeert naar een medespeler te passen. Iarca is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Śliwka. Iarca wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JUVENTUS BAIA MARE 69%, B&N 31%.
JUVENTUS BAIA MARE - B&N 0:3

47e minuut.
Kopania speelt de bal door. Nardi heeft problemen om de bal te vangen. Muraru probeert naar een medespeler te passen. Pâslariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslariu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Iarca onderschept slim de pass. Nică verovert de bal door een tackle van achteren. Nică probeert naar een medespeler te passen. Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka haalt uit met een fantastische trap. Rujoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Myszkiewicz onderschept slim de pass. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică passt de bal in één keer door. Nardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardi schiet op doel. Rujoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Kopania passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Myszkiewicz de bal. Myszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Śliwka de bal. Śliwka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

62e minuut.
Kopania kopt de bal weg. Śliwka is nu in balbezit. Magdić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Śliwka raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kopania neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Rujoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Atanasiu rent richting de bal. Atanasiu geeft de bal voor. Preoteasa is nu in balbezit. Preoteasa geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Raus onderschept slim de pass. Kopania rent richting de bal. Kopania passt de bal in één keer door. Nardi is nu in balbezit. Nardi draait met de bal, schiet en ... Rujoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Kopania onderschept slim de pass. Nardi probeert naar een medespeler te passen. Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka draait met de bal, schiet en ... Rujoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS BAIA MARE - B&N 0:4

76e minuut.
Nardi is nu in balbezit. Brocea verovert de bal door een tackle van achteren. Kopania geeft een lange en hoge pass. Brocea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Śliwka springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Magdić onderschept slim de pass. Magdić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Guşă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nardi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Raus raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Doria Medina komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JUVENTUS BAIA MARE 61%, B&N 39%.
JUVENTUS BAIA MARE - B&N 0:4
B&N