Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
STEAUA BUCURESTI Haas constanta
steaua Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
12% Spel op eigen helft 88%
50 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 20.8
formidable Schieten poor
good Passen poor
good Verdedigen weak


2e minuut.
Coşerea geeft de bal voor. Bydłoń kopt de bal weg. Daar is Vărsatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pardo is nu in balbezit. Pardo haalt uit met een fantastische trap. Huma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Báder bereikt de bal nog maar net als eerste. Salach speelt de bal door. Pardo is nu in balbezit. Pardo haalt uit met een fantastische trap. Huma werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Potrzebowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Horodinca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Horodinca krijgt een gele kaart. Potrzebowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Potrzebowski neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Haas constanta 1:0

6e minuut.
Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo passt de bal zonder na te denken. Daar is Potrzebowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potrzebowski haalt uit met een fantastische trap. Horodinca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Báder geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Potrzebowski is nu in balbezit. Potrzebowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

14e minuut.
Klungelig pakt Salach de bal. Salach passt de bal zonder na te denken. Pardo rent richting de bal. Pardo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Cadario rent richting de bal. Bydłoń probeert naar een medespeler te passen. Pardo rent richting de bal. Pardo haalt uit met een fantastische trap. Huma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Haas constanta 2:0

23e minuut.
Turkowski rent richting de bal. Važanski heeft problemen om de bal te vangen. Važanski met een sublieme pass. Klungelig pakt Potrzebowski de bal. Potrzebowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Potrzebowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Báder de bal. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo schiet op doel. Horodinca probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Haas constanta 3:0

25e minuut.
Potrzebowski heeft problemen om de bal te vangen. Potrzebowski passt de bal in één keer door. Bydłoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Bydłoń geeft een lange en hoge pass. Báder krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Haas constanta 4:0

27e minuut.
Báder is nu in balbezit. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Báder is nu in balbezit. Pardo rent richting de bal. Pardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Lincar heeft problemen om de bal te vangen. Pardo is nu in balbezit. Pardo passt de bal met de wreef. Potrzebowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Pardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Haas constanta 5:0

34e minuut.
Horodinca trapt de bal weg. Važanski kopt de bal weg. Vărsatu is nu in balbezit. Pardo verovert de bal door een tackle van achteren. Pardo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Klungelig pakt Horodinca de bal. Horodinca geeft de bal voor. Bydłoń kopt de bal weg. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Huma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Horodinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Horodinca geeft een hoge lob. Banu kopt de bal weg. Báder rent richting de bal. Báder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Haas constanta 6:0

37e minuut.
Banu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Majaru de bal. Pardo verovert de bal door een tackle van achteren. Pardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bydłoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Bydłoń passt de bal met de wreef. Važanski met een sublieme pass. Báder rent richting de bal. Báder schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Važanski passt de bal zonder na te denken. Báder rent richting de bal. Báder passt de bal met de wreef. Pardo heeft problemen om de bal te vangen. Pardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Važanski kopt de bal weg. Horodinca heeft problemen om de bal te vangen. Pardo verovert de bal door een tackle van achteren. Potrzebowski rent richting de bal. Potrzebowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Coşerea trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Báder bereikt de bal nog maar net als eerste. Báder draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Huma met een harde bal richting middenveld. Važanski probeert naar een medespeler te passen. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Haas constanta 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA BUCURESTI 17%, Haas constanta 83%.
STEAUA BUCURESTI - Haas constanta 7:0

48e minuut.
Huma trapt de bal weg van het doel. Bydłoń kan de bal niet met de borst controleren. Bydłoń met een sublieme pass. Pardo rent richting de bal. Pardo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Haas constanta 8:0

49e minuut.
Majaru probeert naar een medespeler te passen. Daar is Banu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potrzebowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pardo rent richting de bal. Pardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Pardo rent richting de bal. Pardo passt de bal zonder na te denken. Bydłoń probeert naar een medespeler te passen. Báder rent richting de bal. Báder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Haas constanta 9:0

53e minuut.
Báder verovert de bal door een tackle van achteren. Pardo rent richting de bal. Pardo passt de bal met de wreef. Potrzebowski rent richting de bal. Potrzebowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Haas constanta 10:0

56e minuut.
Báder passt de bal in één keer door. Pardo is nu in balbezit. Pardo passt de bal met de wreef. Potrzebowski heeft problemen om de bal te vangen. Potrzebowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Haas constanta 11:0

57e minuut.
Pardo passt de bal met de wreef. Báder rent richting de bal. Báder passt de bal met de wreef. Pardo is nu in balbezit. Pardo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Báder rent richting de bal. Báder geeft een hoge lob. Daar is Lincar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Lincar rent richting de bal. Važanski onderschept slim de pass. Važanski met een sublieme pass. Báder is nu in balbezit. Báder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Haas constanta 12:0

69e minuut.
Pardo heeft problemen om de bal te vangen. Važanski is nu in balbezit. Važanski speelt de bal door. Potrzebowski rent richting de bal. Potrzebowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Lincar passt de bal in één keer door. Salach is nu in balbezit. Salach passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pardo de bal. Pardo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Pardo onderschept slim de pass. Važanski rent richting de bal. Potrzebowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebowski draait met de bal, schiet en ... Huma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Haas constanta 13:0

74e minuut.
Lincar geeft een hoge lob. Salach rent richting de bal. Salach passt de bal met de wreef. Báder rent richting de bal. Báder draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Važanski speelt de bal door. Horodinca heeft problemen om de bal te vangen. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klungelig pakt Turkowski de bal. Turkowski geeft een lange en hoge pass. Bydłoń kopt de bal weg. Pardo is nu in balbezit. Pardo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Potrzebowski rent richting de bal. Potrzebowski geeft een hoge lob. Báder is nu in balbezit. Báder draait met de bal, schiet en ... Huma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Haas constanta 14:0

84e minuut.
Siperco bereikt de bal nog maar net als eerste. Báder onderschept slim de pass. Báder probeert naar een medespeler te passen. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Haas constanta 15:0

86e minuut.
Turkowski geeft een hoge lob. Coşerea met een sublieme pass. Potrzebowski rent richting de bal. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA BUCURESTI 8%, Haas constanta 92%.
STEAUA BUCURESTI - Haas constanta 15:0