Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pandurasii_de_pe_Jiu Haas constanta
geniala Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
11% Spel op eigen helft 89%
52 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
52.9 gemiddelde waardering 19.9
briljant Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


4e minuut.
Coşerea probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mândreanu zal de hoekschop nemen. Diaconu springt en kopt de bal. Gherghina maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Klungelig pakt Ghinescu de bal. Lincar bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconu verovert de bal door een tackle van achteren. Diaconu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pandurasii_de_pe_Jiu - Haas constanta 1:0

9e minuut.
Haabpiht rent richting de bal. Haabpiht geeft de bal voor. Klungelig pakt Siperco de bal. Horodinca geeft een lange en hoge pass. Diaconu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Horodinca is nu in balbezit. Horodinca probeert naar een medespeler te passen. Ghinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinescu haalt uit met een fantastische trap. Gherghina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pandurasii_de_pe_Jiu - Haas constanta 2:0

15e minuut.
Diaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconu speelt de bal door. Ghinescu is nu in balbezit. Ghinescu haalt uit met een fantastische trap. Gherghina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pandurasii_de_pe_Jiu - Haas constanta 3:0

16e minuut.
Ghinescu rent richting de bal. Ghinescu passt de bal zonder na te denken. Daar is Mândreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mândreanu geeft een hoge lob. Diaconu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Horodinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Horodinca passt de bal zonder na te denken. Mândreanu rent richting de bal. Mândreanu geeft een hoge lob. Diaconu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gherghina trapt de bal weg. Roşca kopt de bal weg. Ghinescu rent richting de bal. Ghinescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Horodinca is nu in balbezit. Horodinca geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haabpiht met een snelle inworp. Ardeleanu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Haabpiht passt de bal in één keer door. Horodinca probeert naar een medespeler te passen. Mândreanu probeert naar een medespeler te passen. Diaconu heeft problemen om de bal te vangen. Diaconu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pandurasii_de_pe_Jiu - Haas constanta 4:0

21e minuut.
Mândreanu onderschept slim de pass. Mândreanu geeft een lange en hoge pass. Diaconu is nu in balbezit. Diaconu geeft een lange en hoge pass. Daar is Ghinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ardeleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardeleanu passt de bal zonder na te denken. Ghinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinescu schiet op doel. Gherghina probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Diaconu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pandurasii_de_pe_Jiu - Haas constanta 5:0

26e minuut.
Ardeleanu probeert naar een medespeler te passen. Haabpiht rent richting de bal. Haabpiht geeft de bal voor. Ghinescu springt en kopt de bal. Paal!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mândreanu met de inworp. Vărsatu onderschept slim de pass. Ghinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Diaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Horodinca de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pandurasii_de_pe_Jiu - Haas constanta 6:0

29e minuut.
Horodinca geeft een hoge lob. Inworp. Haabpiht zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diaconu geeft een hoge lob. Ghinescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Gherghina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Roşca met een snelle inworp. Daar is Lincar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diaconu onderschept slim de pass. Daar is Diaconu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diaconu haalt uit met een fantastische trap. Gherghina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Mândreanu heeft problemen om de bal te vangen. Mândreanu geeft een hoge lob. Daar is Coşerea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Mândreanu met een snelle inworp. Ghinescu rent richting de bal. Rus legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ghinescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Diaconu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Iupceanu controleert de bal met de borst. Měděnec is nu in balbezit. Iupceanu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Iupceanu krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Horodinca probeert naar een medespeler te passen. Haabpiht geeft een hoge lob. Daar is Rus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Diaconu is nu in balbezit. Diaconu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pandurasii_de_pe_Jiu - Haas constanta 7:0

41e minuut.
Roşca rent richting de bal. Roşca geeft een lange en hoge pass. Haabpiht probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Diaconu is nu in balbezit. Diaconu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinescu onderschept slim de pass. Ghinescu passt de bal in één keer door. Diaconu rent richting de bal. Diaconu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pandurasii_de_pe_Jiu - Haas constanta 8:0

44e minuut.
Ballón passt de bal zonder na te denken. Haabpiht probeert naar een medespeler te passen. Ardeleanu speelt de bal door. Ghinescu rent richting de bal. Ghinescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pandurasii_de_pe_Jiu - Haas constanta 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pandurasii_de_pe_Jiu 11%, Haas constanta 89%.
Pandurasii_de_pe_Jiu - Haas constanta 9:0

48e minuut.
Mândreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mândreanu passt de bal zonder na te denken. Diaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pandurasii_de_pe_Jiu - Haas constanta 10:0

49e minuut.
Banu passt de bal in één keer door. Roşca rent richting de bal. Diaconu onderschept slim de pass. Diaconu geeft een lange en hoge pass. Ghinescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pandurasii_de_pe_Jiu - Haas constanta 11:0

51e minuut.
Mucsi geeft de bal voor. Daar is Horodinca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Ardeleanu geeft een hoge lob. Rus heeft problemen om de bal te vangen. Mândreanu is nu in balbezit. Mândreanu geeft een lange en hoge pass. Diaconu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pandurasii_de_pe_Jiu - Haas constanta 12:0

54e minuut.
Diaconu krijgt zijn hoofd ertegen. Gherghina met een sublieme pass. Klungelig pakt Lincar de bal. Diaconu rent richting de bal. Diaconu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Klungelig pakt Horodinca de bal. Ghinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ghinescu speelt de bal door. Klungelig pakt Diaconu de bal. Diaconu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pandurasii_de_pe_Jiu - Haas constanta 13:0

59e minuut.
Haabpiht passt de bal met de wreef. Ardeleanu geeft een lange en hoge pass. Mândreanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ghinescu is nu in balbezit. Ghinescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Rus geeft een lange en hoge pass. Banu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Horodinca neemt vlug de vrije trap. Ghinescu rent richting de bal. Ghinescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Vărsatu geeft een hoge lob. Siperco heeft problemen om de bal te vangen. Mucsi verovert de bal door een tackle van achteren. Horodinca geeft een hoge lob. Diaconu maakt een snoekduik en kopt de bal. Gherghina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pandurasii_de_pe_Jiu - Haas constanta 14:0

67e minuut.
Gherghina met een harde bal richting middenveld. Ardeleanu kopt de bal weg. Roşca rent richting de bal. Diaconu onderschept slim de pass. Diaconu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Mândreanu speelt de bal door. Daar is Ghinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vărsatu rent richting de bal. Horodinca onderschept slim de pass. Horodinca geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Gherghina trapt de bal weg. Horodinca kopt de bal weg. Mândreanu rent richting de bal. Mândreanu geeft de bal voor. Diaconu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pandurasii_de_pe_Jiu - Haas constanta 15:0

72e minuut.
Vărsatu is nu in balbezit. Ghinescu onderschept slim de pass. Ghinescu geeft een lange en hoge pass. Diaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pandurasii_de_pe_Jiu - Haas constanta 16:0

75e minuut.
Ghinescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Coşerea is nu in balbezit. Ghinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ghinescu schiet op doel. Gherghina werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Horodinca speelt de bal door. Mândreanu rent richting de bal. Mândreanu probeert naar een medespeler te passen. Ghinescu is nu in balbezit. Ghinescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pandurasii_de_pe_Jiu - Haas constanta 17:0

78e minuut.
Gherghina trapt de bal weg van het doel. Na een snelle pass probeert Ardeleanu de bal onder controle te krijgen. Horodinca probeert naar een medespeler te passen. Ghinescu is nu in balbezit. Ghinescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Mândreanu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ghinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghinescu geeft een lange en hoge pass. Diaconu rent richting de bal. Diaconu geeft een lange en hoge pass. Paal!

82e minuut.
Ardeleanu passt de bal zonder na te denken. Ghinescu rent richting de bal. Ghinescu passt de bal met de wreef. Daar is Diaconu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diaconu haalt uit met een fantastische trap. Gherghina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Diaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pandurasii_de_pe_Jiu - Haas constanta 18:0

84e minuut.
Mândreanu geeft een lange en hoge pass. Diaconu rent richting de bal. Diaconu passt de bal met de wreef. Ghinescu is nu in balbezit. Ghinescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gherghina met een harde bal richting middenveld. Horodinca kopt de bal weg. Ghinescu heeft problemen om de bal te vangen. Ghinescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pandurasii_de_pe_Jiu - Haas constanta 19:0

87e minuut.
Haabpiht met een sublieme pass. Ghinescu is nu in balbezit. Diaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pandurasii_de_pe_Jiu - Haas constanta 20:0

88e minuut.
Banu heeft problemen om de bal te vangen. Lincar bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconu verovert de bal door een tackle van achteren. Diaconu haalt uit met een fantastische trap. Gherghina probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pandurasii_de_pe_Jiu 10%, Haas constanta 90%.
Pandurasii_de_pe_Jiu - Haas constanta 20:0